Årsresume

April

Absolut en av dem bästa månaderna under år 2017, april! Denna månad var helt klart mer händelserik än föregående. Påsken bjöd på (mestadels) fint väder! Alkohol och grillning i backen på dundret med fina vänner kunde inte varit bättre, trots det dåliga vädret. Kvällen bestod av utgång på quality med samma gäng, plus några fler. Inte mycket slår våra förisar. Jag åt årets första mjukglass, testade på att vara vegan i två veckor, köpte ett halvt flak nocco och konsumerade det alltför snabbt. Firade valborg med att premiärgrilla, äta med vänner och sedan åka på fest med gänget (surprise va?).

Maj

Jag vet inte vars jag ska börja... maj månad var nästan oslagbar. Förväntningarna för denna månad var skyhöga och nu i efterhand, med facit i hand, kan jag med säkerhet säga att dessa skyhöga förväntningar uppfylldes. Äntligen var det vår tur att, i maj månad, få stå på trappan och ta den berömda mösspåtagningsbilden, som vi längtat! Ett gäng glada "soon to be studenter" fortsatte traditionen med att, skrikandes, springa genom skolan, för att sedan fortsatta till lunch på Alla tiders, där lyckonivån var väldigt påtaglig. Festandet fortsatte sedan inpå småtimmarna, med max en timmes powernap mellan dag och kväll. Nästa succé: studentresan, med destination Magaluf, som inte kunde passat bättre. Med ett gäng på 12 st förväntansfulla partytjejer blev resan en riktig hit, trots vissa intriger och diskussioner. Sol, värme och tanken på att studenten var nära var nog rena terapin för många av oss. Med drinkar i högsta hugg, solbränd hy och bra musik togs säkerligen flera hundratals blurriga bilder. Jag blev klar med mitt sista skolarbete på gymnasiet (!!) och var redo att, i skolväg, ta studenten. En "nu behöver jag aldrig mer plugga"- tanke slog mig, men den tanken var kort då jag insåg att universitetsstudier väntar i framtiden. Maj månad levde man på glädje och förväntan.

Juni

Äntligen var månaden vi alla väntat på här! Juni månad, vilket även betydde STUDENTEN! Av alla månader under år 2017 är nog juni den bästa. Juni månad bestod av en studentresa som började lida mot sitt slut, lugna dagar i skolan utan massa plugg, en studentbal och självklart också en studentdag. Studentbalen var extremt rolig och en dag jag kommer minnas livet ut. Ett gäng på 15-20 pers samlades hemma hos mig för fotografering och fördrinkar. Efter jag och min kavaljer gått röda mattan, som förövrigt var jättekul ( vilket jag inte brukar tycka), togs bilder och mer fördrinkar konsumerades. Sedan serverades maten, som förövrigt var väldigt god. Stämningen var på topp när priserna delades ut. Efter ett x antal drinkar och en jätterolig kväll for jag hem och hälsade en ny dag välkommen.

Sedan kom dagen vi kunde säga att vi klarade det, vi tog studenten trots många motgångar under året. Studentvecka betydde glädje, man gick runt med ett leende på läpparna hela tiden för vi var ju så nära! Studentdagen gick så snabbt, och nu när jag tänker tillbaka på det så minns jag hur jag inte riktigt hängde med. Dagen man förberett sig på i 3 år gick alldeles för fort. Bästa var helt klart att åka flak, sjunga(skrika) och att se alla okända människor vara så glad för ens skull. Ett genuint ansiktsuttryck som visade "ja fyfan! Du klara ju visst detta!". Festen fortsatte på kvällen ända till morgonkvisten, man levde på ett lyckorus. En av de bästa dagarna i mitt liv. Jag började jobba i juni, firade midsommar i Luleå/Piteå och jobbade lite till.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments