Halva veckan har redan gått och idag står onsdagspub på schemat med några kompisar. På fredag drar jag till Piteå och är där spenderar jag helgen på Pdol. Dock är jag inte så taggad, förmodligen för jag druckit 4 av 5 helger i Luleå. Men förhoppningsvis börjar jag tagga till snart.

Förra helgen spenderades i Luleå (surprise) med Ebba och Amanda. Fredagen bestod av lite vin på balkongen eftersom vi kom fram ca 20.00. Lördagen var desto mer fartfylld, då jag och Ebba for ut på båten. Det var väldigt mysigt och kul och kvällen slutade sent på kvällen/morgonen. På söndag började hemresan och när vi var hemma for jag och Amanda och fiskade i vassara. Kvällen resulterade i mycket skratt, prat och noll fisk, men mysigt var det. Dock känns det lite surt att vara tillbaka i Gällivare då det inte händer speciellt mycket här.

Nu ska jag socialisera med vännerna, kramis!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen har halva veckan gått, tycker veckorna nu för tiden går extremt snabbt (vilket absolut inte är negativt). Har jobbat hela (halva) veckan och idag var jag förbi mommo och moffa i Kiruna, var mysigt! Älskar ju också att köra bil så var skönt att bara rensa huvudet och lyssna musik. Vi åt en supergod middag och pratade mest om mina framtidsplaner. Har också fixat så M&M fått studentbilderna min syster tagit.

Imorgon är det torsdag och tror jag och kollegorna ska beställa thaimat till lunch, mys! Sen på fredag efter jobbet drar jag nog iväg till Luleå (surprise) där Amanda redan befinner sig i läggan. Vi tänkte väl mest mysa och sitta med vin på ballen, som vanligt. Har man alltid något att se fram emot på helgerna går vardagarna extremt snabbt, så försöker alltid dra iväg från tråkiga Gällivare under helgerna. Nu ska jag försöka sussa, tidig uppstigning imon.

En salig blandning av bilder från senaste månaderna!

Likes

Comments

Helgen spenderades i Luleå, som dom flesta andra helger den senaste tiden. Fredagen började med jobb och vid 16.00 tiden skulle jag och Ebba ta tåget till Luleå. Såklart tjorvar SJ, vilket gjorde att vi kom fram 1,5 h senare än tänkt...Vi åt lite sen middag när vi kom fram (vilket bestod av varma mackor) sen började vi mys-dricka på balkongen i läggan. Vi drog sedan vidare till Olles för att ta en drink, och kvällen slutade med båten! Vilket var första gången för mig och kul var det! Nattkäket bestod av en kycklingburgare från Max och efter det gick vi och la oss. Fick iaf 6 timmars sömn,haha.

Lördagen bestod av stughäng/strandhäng och en trevlig middag i Amandas stuga på Mörön under dagen och en balkongfylla i läggan på kvällen! Vi skippade krogen och mysdrack istället, vilket var superkul! Efter många om och men gick jag och Amanda en nattprommis längst vattnet, vilket även det var en upplevelse! Nu väntar en ny arbetsvecka och som vanligt är det lite tungt att ställa in sig på det efter helgen, trots att jag trivs på jobbet.

Fler såna här helger tack!

Likes

Comments

Ja jag har ju haft blogg förut men tänkte det kan ju vara extra kul nu när man tagit studenten och blicka tillbaka på alla saker man gjort under åre/åren! Ser ändå fram emot det, hoppas det håller i sig nu!

Åh, asså jag kunde inte fått en bättre bal och student! Med de bästa personerna i världen!

Likes

Comments