Här kommer uppdateringen kring helgen. Denna helg spenderades hemma, vilket blir andra helgen denna sommar som spenderades hemma. Idag är min 19:e födelsedag så jag tänkte att jag har lite förtidsfirande och i helg firade vi alltså mig!

Fredagen började med jobb, jag slutade 12.00 och då drog jag hem och lyckades somna några timmar. Jag och mamma beställde en tårta till måndagen, städade och handlade inför lördagen. Sedan stod Amanda på schemat hela kvällen. Drog hem på natten och stannade uppe till 04.00 och bakade... vadå tidsoptimist?


lördag vaknade jag tidigt, rastade min kära systers hund och satte igång med bakandet och fixandet av kvällen. Det tog i princip upp hela min förmiddag och sedan vid 19.00 började alla droppa in. Festen var i full gång och lekar spelades. Fick även några vinflaskor, rosor och lite annat roligt. Superkul! Vid midnatt nån gång drog vi på alla tiders, helt ok var det! Hemgång närmare morgonen.

Söndagen bestod av städning, kvalitetstid med syrran och bakishäng med Ebba och Amanda. En väldigt bra söndag med andra ord! Nästa helg drar vi nog till Luleå så tittar väl in under veckan eller nästa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments