Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, här är några bilder från våran dag i fjällen, slalom, varm choklad i backen, storhandling och lite outfit bilder, sjukt mysigt! Nu så ligger jag i soffan och kollar film med min kompis, imorgon blir det ännu en dag med slalom och en MASSVIS mes varmchoklad. Det är så extremt kallt här man måste seriöst ha 100 lager kläder på sig men de är lite mysigt ändå:)

POK

Likes

Comments

Hej och god jul på er! Det var julafton i söndags jag vet, men de är fortfarande annandag jul så än är julen inte slut:)

Idag har varit en chill dag, har shoppat lite och bara myst med familjen<3 Till middag blir det julbord igen haha men älskar julmat så för mig är de bara ett plus. Imorgon bär det sig av till fjällen, tagga skidor, varmchoklad och seriemaraton!


Vi hörs💋💋

Likes

Comments

Hej hej! Äntligen så är de fredag!!!!! Var på gymnasium mässan idag på morgonen så slutade redan vid 11:00. Åt lunch på zocalo, sååå gott! Den restaurangen finns dels på ett ställa som heter K25, finns massor av olika restauranger här inne, så bra! Ska nu strosa runt på stan med lite kompisar och kolla i affärer.

Testade dessa jeans på hm, ÄLSKAR DEM!!

POK<3

Likes

Comments

Halloj!
Måndag idag vilket betyder att skolan börjar igen.
Önskar vi kunde ha lov för alltid:)
Igår var jag i stan med några kompisar och åt brunch på pom&flora, SUPER gott!!!!
Nu är det dax för mig att börja fixa mig mig till skolan wiho:/

POK

Likes

Comments

Hej!! Hoppas alla mår bra<3

Själv så lever jag livet på andra sidan jorden och vill aldrig komma hem, detta land är verkligen ögongodis!!

POK

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från våran dag i Maldiverna

Kramisar

Likes

Comments

Hej!
Idag kom vi äntligen fram till Maldiverna, som jag längtat!! Vi har bara varit här i några timmar men de är helt fantastiskt! Vi har ätit god mat, badat lite, kollat runt på ön mm. Detta kallar jag verkligen en dröm plats, så underbart att vara här!
Vi hörs snart igen<3

POK

Likes

Comments