Nya inlägg

Min lördag

" Hej, ligger just nu i soffan helt utslagen. Har varit full gång sen tidigt i morse. Nackdelen med att börja jobbet tidigt är att då man vä…"

Börja blogga igen

" Jag är tillbaka! Efter cirka 2-3 års frånvaro. Bloggade flitigt då jag var yngre och höll på ett bra tag, vet inte riktigt vad som hände. …"

Vardag

Hej, ligger just nu i soffan helt utslagen. Har varit full gång sen tidigt i morse. Nackdelen med att börja jobbet tidigt är att då man väl är ledig vaknar man pigg halv 7.
Vi åkte och storhandlade efter frukosten, därefter gick vi en lång promenad med Morris. Det är så fint väder idag förresten. Imorgon ska jag fara och grilla och hoppas det blir lika bra väder då. Var så sugen att grilla idag, men jag kännet att det får bli imorgon istället.
  När jag kom tillbaka från promenaden gjorde jag något jag aldrig brukar gör, nämligen matlådor! Fyra olika rätter som räcker minst till två portioner vardera. Det är nästan lite satisfying att mealpreppa. Det blev linsgryta, böngryta, soyalasagne och vanlig köttfärssås. Så praktiskt att bara behöva köka ris eller pasta beroende på vad man vill ha till och så är middagen klar.
  Och därefter storstädade vi lägenheten och nu ligger jag i soffan och lär nog somna snart. Jag är inne i en period där jag blir trött av att knappt göra något. Hoppas det släpper snart och att jag blir piggare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Jag är tillbaka! Efter cirka 2-3 års frånvaro. Bloggade flitigt då jag var yngre och höll på ett bra tag, vet inte riktigt vad som hände. Hade väl mycket med skolan osv. Tappade helt enkelt intresset.
Men på senaste tiden har jag blivit lite mer och mer sugen att börja igen då det är ganska roligt att få visa vad man gör på dagarna i båda text och bild. Skriva av sig lite. Ska ge det här en chans.
Sist jag bloggade gick jag i skola i Umeå, bodde inneboende och extra jobbade. Mycket festande blev det med.
Nu ser det helt anorlunda ut. Jag och min pojkvän har flyttat till en ny stad, där vi bor i en mysig tvåa. Även nytt jobb som jag har provanställning på just nu och justja, jag har även skaffat hund! Så det är en del saker som har hänt!

Likes

Comments

Instagram@alicepaulinee