Header

Sista veckan 2016 är introducerad, och när jag satt och läste lite olika blogginlägg hittade jag några frågor som var ett bra summerum för året. Insåg nu att mitt senaste blogginlägg var för nästan exakt ett år sedan. Ganska så galet, men tur nog finns minnen dock från instagram uppe att blicka tillbaka över. 


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
I år har jag mognat lite i mina egna ögon. 2015 var ett händelserikt år, som även tog mycket psykiskt på mig, vilket jag under detta året har byggt upp. Bland annat var det tävlingen, då vikten gick lite som en jojo, och helt plötsligt visade vågen ca 17 kg plus efter en månad, trots det en okontrollerbar hunger och motivationen till det jag brunnit för länge (träningen) låg på sparlåga. Jag fokuserade istället på att endast göra det jag tycker är roligt på gymmet, tränar det jag känner för och slippa alla måsten. Kan väll även säga att under 2015 växte en ätstörning fram, nämligen allt hetsätande. Kolhydrater, socker, räkna och inte räkna kalorier, samt gömma sig i större kläder eftersom formen  på kroppen plötsligt var något som gav mig avsmak. 

Så under 2016 har jag alltså jobbat med att försöka gå ner några kilon utan pina och "måsten". Jag har även jobbat med att tycka om mig själv mer, efter en hård form på ca 45 kg, och 14 veckors arbete plötsligt väga 17 kg tog psykiskt. Nej välmåendet och prestationen sitter inte i utseendet, även om man självklart känner sig bekvämare när man är nöjd utseendemässigt.  Nu är jag mer nöjd över utseendet efter några få kilo minus på vågen, samt att jag funnit den där balansen i vardagen. Att lyssna på kroppen är viktigt. Vad funkar bäst? Hur mår jag bäst? Sömn, kalorier, kolhydrater, måsten, valfritt? Som min mamma säger "allt med måtta", dock med mer sömn för min del haha. Sedan finns det många delar i livet som krockar med andra, där jag istället valt att gå min egna väg, motströms. Men som jag vet gynnar mig i längden, och som jag mår bra utav. 

Utöver allt annat har jag under året avslutat mitt första år på Högskolan i Dalarna och flyttat från Borlänge till Falköping. Orsaken till Falköping var att jag kom in på Högskolan i Skövde, nästintill samma program som jag läste i Dalarna, men med lite fler meriter. Och i Falköping fick jag en lägenhet, vilket var lite lättare än att få en lägenhet i Skövde (Sveriges bostadsbrist...). Jag har dessutom vart på två utlandssemestrar detta året, för att ladda om batterierna inför ännu ett år späckat med studier.

Höll du några av dina nyårslöften?

Jag minns inte mina nyårslöften faktiskt. Det enda jag har och faktiskt jobbat mot är att känna mig starkare både fysiskt och psykiskt som person. Samt tappa några kilon för att komma till en trivselform. Ämnesomsättningen och hormonerna som rubbades 2015 känns om inte annat som att det ligger i balans igen. Vilket jag är otroligt glad över.

Dog någon som stod dig nära?
Tur nog inte.


Vilka länder besökte du?
Spanien, (Gran Canaria), Turkiet & Danmark


Är det något du saknat år 2016 som du vill ha nästa år?
Möjligtvis lite mer kärlek kanske...

Vilket datum från året kommer du alltid att minnas?

Antingen dagen då beskedet kom till att jag faktiskt kommit in på Högskolan i Skövde. En önskan som faktiskt slog in. En utbildning som jag känner att jag kommer ha större nytta av, samt närmare hem. Jag är väldigt familjekär av mig, och älskar att spendera tid tillsammans med mina föräldrar, vilket jag insåg HT-15 och VT-16.

Innan jag flyttade till Dalarna hade jag max vart borta från mina föräldrar en vecka, vilket plötsligt kom lite som ett slag i magen efter en månad när jag bott i Dalarna. Hur mycket jag saknade mina föräldrar som ständigt ställer upp.

Annars kommer första veckan på sommarlovet vara ett minnesrikt minne som spenderades på Gran Canaria med min bästa vän Veronica. En lyckad resa med mycket strand & poolhäng, träning och mat.

Vad var din största framgång?

Jag vet faktiskt inte, förutom hur jag har växt som människa.

Största misstaget?
Känns dumt att skriva in det som misstag, men det måste ha vart att jag började träffa mitt ex igen. Sedan tre år tillbaka har vi haft en till-och från relation men ändå vart vänner. Vilket slutade olyckligt i år. Så om vi inte börjat träffas igen, hade jag säkert haft kvar en "bra" person i mitt liv.

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Jag har inget minne av att jag faktiskt har vart sjuk i år. (peppar peppar...). Men jag har vart någorlundra bra på att lyssna på kroppen när det känns som att en förkylning börjar komma (ingefära, citron och ingefära är helt klart den bästa kuren). Annars har jag inte vart skadad heller förutom något som börjar komma nu, men jag gissar på att det är överanstränging. Min ljumske samt en liten ilning i innerlåret börjar komma. Men med lite vila är det förhoppningsvis läkt snart.


Bästa köpet?

Har inget köp jag är överdrivet överväldigad av. Skyller på min knapra ekonomi som student. Men årets bästa köp måste vare Gymkort på Nordic Wellness där jag bland annat börjat gå på ett flertal Les Miles klasser (innan har jag aldrig vart på gruppträningspass, men det har under året kommit som en nytt kärt träningsmoment), Gymkort i Falköping (otroligt bra gym, mycket precor, maggrips och fria vikter,) Materiellt är det nog träningskläder eller två väskor jag älskar.


Vad spenderade du mest pengar på?

Haha, hyran och mat är nog det mestadels mina pengar går till.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att få bli en del av Add Icecreams team, gjorde mig otroligt glad. Bra teammates och förmånen till en proteinrik glass med sjukligt bra näringsvärde. En otrolig förmån att även få representera något man fullhjärtat älskar.

Även att få komma in på utbildningen i Skövde, det har gjort så otroligt samt förmånen till ett bra gym, som Dalarna saknade. Vilket är väldigt viktigt för en gymtjej som jag, hihi.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2016?

Oj, haha många.

If it ain't love - Jason Derulo

Värdens bästa tjej - 2 Blyga läppar

Dansa i regnet - Movits!

Can't stop the feeling - Justin Timberlake

One Dance - Drake

Ain't My Fault - Zara Larsson

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Humm, svårt att säga. Detta året har faktiskt inte vart något speciellt. Jag har haft många fina stunder, samt otroligt många glädjerus efter alla gånger jag kommit hem. jag kan minst sagt säga att denna sommaren har varit den mest uppskattade efter att få vara på hemmaplan.

Vad önskar du att du gjort mer?
Träffa mer människor och knyta fler kontakter. Alltid roligt att träffa och lära känna nya människor, vilket har vart lite lågt det senaste eftersom jag gärna kallar mig själv som "ensam varg", inte för att jag är det. Men studier prioriterar jag och koncentrerar mig bäst av att plugga själv, vilket tar upp mycket av min tid på vardagar och även helger, hehe.


Vad önskar du att du gjort mindre?

Lagt ner såpass mycket tid på min telefon.


Hur tillbringar du julen?

Tillbringar julen som jag har gjort under nästan alla tidigare år. Med min underbara familj och ett träningspass på det med ;) Detta året körde jag ett eventpass med GRIT & Body Attack otroligt kul att få upp pulsen, och kunna gotta sig med både julmat och godis efteråt.


Blev du kär i år?
Träffade mitt ex en period, men riktigt kär kan jag inte påstå att jag var.


Favoritprogram på TV?
Under året som gått har jag inte följt något program förutom de sista avsnitten av Parlamentet som öppnade upp mina ögon. Har tidigare aldrig sätt parlamentet och den stora frågan är varför, med tanke på hur bra det är.

Annars har jag inte sätt mer på tv förutom nyhetsmorgon till frukosten, hehe.


Bästa boken du läste i år?
De enda böckerna jag läst under året har vart kurslitteratur. Under sommaren ansåg jag att jag ville vila i allt läsande. Men den bästa kurslitteraturen måste ha vart Samtalet med känslomässig intelligens, en bok jag läste en kurs jag precis avslutat. Som handlar om hur man pratar, och uttrycker sig, har alltid tänkt på hur jag försöker uttrycka mig för att försöka undvika konflikter, men väldigt intressant att läsa hur vissa ord får folk att reagera etc.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

Jag minns inte riktigt vad jag önskade mig när jag fyllde år, men jag skulle gissa på kastruller eftersom jag inte hade några haha. I vietnamdagspresent ("min andra födelsedag") fick jag bestick jag även önskat mig. Superfina, haha det jag önskar mig mestadels är nödvändigheter.

Något du önskade dig men inte fick?

Minns inte vad jag önskade mig, och nu under jul fick jag vad jag önskade mig + lite till. (Mycket marmor, which I love).

Vad gjorde du på din födelsedag ?
Haha jag vaknade upp i Göteborg och åkte faktist hem till Borlänge, (rolig födelsedag), men som faktist firades dagarna innan. Ena med familjen och andra med vänner, volleyboll samt avslutade med tacos och en otroligt god proteincheesecake.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Absolut finns det händelser man önskar inte uppkom, men om året hade blivit bättre vet jag inte. Det jag vet är "när en dörr stängs, öppnas en eller flera andra", vilket jag istället fokuserar på.. Bättra att få sanningen då än senare. Men en önskan till det bättre hade kunnat vara mindre jobb och mer fritid att spendera tillsammans med vänner. Men allt har sina fördelar, som jag gärna inte stirrar mig stint på.

 
Hur skulle du beskriva din stil i år?

Haha, med mycket studier, träning och jobb har det blivit träningskläder, jobbkläder, myskläder. Och Freddy & nån topp/kofta när jag skall se duglig ut till skolan haha.


Vad fick dig att må bra?
Allt som går att uppskatta. Vänner, familj, träning, resor & lite shopping såklart.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Steve Cook eller Jeff Seid, dem efter fitnessfestivalen i våras..

Vem saknade du?
Min familj och Veronica är dem jag mestadels saknat mest under första halvåret när jag bodde i Dalarna, sedan har det tur nog minskats ner eftersom jag fått träffa dem oftare.

De bästa nya människorna du träffade?

Fanny & Daniel som jag lärt känna och har samma brinnande intresse för kost, träning och hälsa som mig, samt några i min nya klass


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om två veckor är det nya året inlett och 2015 består av minnen och tillbakablickande. Jag har redan börjat blicka tillbaka över dagarna, månaderna och veckorna som har gått under året, och något jag skulle kunna konstatera är att 2015 nog mitt mest händelserika år av alla mina 20 år skulle jag gissa,.

Under detta år har jag genomfört en tävlngsdiet, jag har fått en dröm uppfylld, där mitt sikte har sedan en långlång tid tillbaka varit att tävla i Bikini Fitness, Minns för ca 3 år sedan när tävlingstankarna kom på tal, då vågade jag knappt uttala dom orden högt att mitt mål var att jag ville tävla för att inte få höra kritiken "du kommer aldrig lyckas". Mitt mål blev nått, jag gick upp på scenen i min bästa form jag någonsin haft. Jag hade kämpat mig igenom 14 veckors diet, och dagen D var kommen, allt gick inte som planerat, men jag är så otroligt nöjd över min prestation ändå. En plats utanför final på min första tävling och nästa gång går det bättre.

Jag lyckades även få ett samarbete med Nutramino, det kosttillskott jag anser är bäst i fitnessbranshen, har godast protein, bars, bra produkter samt bra utbud. Minns första gången jag smakade på en proteinshake jag köpt på Nordic Wellness, tänkte då tanken att drömmen var att få bli sponsrad av Nutramino, vilket jag har varit under hela detta år.

Jag har dessutom växt så otroligt mycket som människa, jag har lärt känna mig själv och upplevt många sidor jag aldrig sett tidigare, min personlighet ändrades som från natt till dag. Från den spralliga energifyllda Alice till en annan variant, lugnare, med mål i siktet och kanske lite för lättretlig. Många av dom sidorna upplevde jag under årets första 14 veckor, under min diet och fram till sceenen. Men även efter, när min psykiska hunger var omättlig, motivationen till träningen var en bergochdalbana. Även denna tiden så har jag så missnöjd med min kropp men faktist inte orkat göra något åt det, vikten på vågen stegra men tanken på att att ta upp vågen, börja räkna varenda kcal och gram, samt äta "begränsat" gjorde mig bara deprimerad, ett växelspel mellan att må dåligt över hur kroppen såg ut.

En otroligt lärorik resa genom tävlingen både före, efter och under träningsmässigt, kostmässigt för min kropps del.

Dessutom har jag också vart på min första "riktiga" fitnesstävling, tidigare år hade jag inte lyckats ta mig ner till alingsås för att kika på alströmer etc. Så året började med Battle Of Scandinavia, såg alla klasser och då var det två veckor kvar tills min tävling var kommen, motivationen laddades upp från noll till 100 och oavsätt min låga energi gav jag allt. Sweden Grand Prix kikade jag även där lite på, och fortsatte med Alströmer i alingsås, och tyngre clasic II. Sjukt kul, och sjukt många människor jag bekantat mig med det här året inom denna branschen.

Jag har även lyckats lära känna så många nya underbara människor jag aldrig kunnat tro. En av dem är en av mina nuvarande bästa vänner Lizel jag träffade för första gången under ett jobbtillfälle när jag demade för Nutramino. Lizel är en tjej som sprider så mycket glädje omkring sig, brinner lika mycket för träning som jag och har lika "dålig" humor som mig. Så otroligt glad över att jag träffat henne och fått chansen att lära känna denna tjej.

Annars då? Jag sa upp mig från mitt första riktiga jobb det här året, McDonalds som jag jobbat på sedan tre år tillbaka, fått chansen att utvecklas och hantera stress, den tiden är passé och under sommaren fick jag lära mig en ny vetenskap. Mycket klokare ingående på det ämnet lyckades jag inte ta mig till, men med ca 2-2,5 månader lyckades jag få ett stort perspektiv på hur färg både invändigt och utvändigt skall strykas, samt tapeter i dess olika former. Jätte roligt sommarjobb på Colorama, och väldigt trevliga arbetskamrater där.

Sen hade jag lyckats komma in på en högskola, dock uppe i skogen i kylan, men vad gör det? Motivationen till att börja plugga, utvecklas va starkare än aldrig förr, eftersom känslan av att stå och traska i samma spår gjorde mig galen. Tog mitt pick och pack upp till Borlänge/Falun och flyttade dit, riktigt läskig känsla att flytta till en stad, en plats där jag inte kände någon alls.

Ännu läskigare när man max varit borta från sina föräldrar i högst en vecka. Nån gång när dom vart utomlands, eller jag på något innebamdyläger i mindre ålder. Men att flytta ifrån dom, och gärna ett tiotal mil bort, så var känslan ganska så läskig. Menmen, något jag vant mig vid.

Nudå? En termin har gått på högskolan, jag har hunnit läsa tre kurser och är inne på min fjärde. Jag har ännu inte fått något F, och det lägsta betyget som det sätt ut nu har vart 3 p från VG (VG högsta betyget), Jag har en skön klass med bra stämning, och förra veckan hade vi julknytis (mitt första julbord), som även slutade i en utgång på Borlänges enda uteställe (ish), Liljan, mycket folk, lite för mycket folk. Haha men alla dessa utgångar har resulterat till att jag blivit sugen på att se vad Kungsbacka/Göteborgs utbud skiljer sig från lilla Borlänge. Jag har väll annars knappt vart ute något haha.

Annars har det inte blivit mycket resande i år, haha inte som förra året när jag var utanför Sveriges gränser 4 gånger tror ja de va? Anyway, i år har väll resandet bara bestått i lite skidåkning uppe med bästa vännen i hamra / härjedalen, en tripp till Stockholm och Åland, i samma veva som min äldsta kusin gifte sig. Riktigt fint och roligt bröllop.

Summa summerum av 2015 är väll att det har varit mitt år, mycket mig. Fokus på mitt, min tävlingssatsning, flytt, plugg, jobb, med otroligt bra minnen jag delat med dom bästa.

​Två bilder Livia hjälpte mig att plåta, min sista highday på dieten (då jag hade energi), så superkul att hon ville hjälpa mig med att plåta en bra form. Samt en vild från tävlingen.

Fitnessfestivalen som spenderades i Stockholm tillsammans med Veronica, en av de bästa helgerna, mycket shopping, bra träning, samt att catcha upp med alla. Och inte minst en catchup med Veronica efter veckor. Fick även krama om fina Sofia som debuterade i Body Fitness.

Otroligt rolig dag nere i Köpenhamn tillsammans med Charlie Francis och Camilla Back, plåtades för Nutramino.

Liseberg med Liz, Kalle, Phil, Erik & Therese.

Nollningsveckan inledd, samt årets första utgång(ar) fick även vistas i Borlänge. Första droppen alkohol jag fick i mig under 2015 ifall man räknar bort ett glas vitt dagen innan tävlingen.

Liseberg med brossan, han bjöd på mat och jag försökte hålla mig borta från B&J baren, dock kunde inte han hålla sig. Försökte då hålla inne på socker eftersom en plåtning var inplanerad, det blev inte lättare av att släpa runt på 6 kg chocklad. Men de var värt det, aldrig vunnit en stjärnvinst tidigare, och jag går in med siktet att jag skall vinna, jag går hem med 3st. Bra dag + några andra småvinster.

En av de sista gångerna hela familjen umgicks inann jag flytta upp för att bli en dalmas. Gothia Tower it was, och planen var att fortsätta in till Göteborgskalaset.. Innan ösregnet kom.

Hamra, Härjedalen med Veronica över nyår, samt hänga med liftkillarna på kvällarna. Haha så kul!

Formbilder, formbilder och åter igen formbilder. Tidiga mornar ut på morgonpromenad. Följde mitt schema till punkt och pricka dag in och dag ut. Förvånas fortfarande vilken diciplin man hade. Allt handlar om att sätta mål och klara det.

I publiken på Battle Of Scandinavia med Amanda, haha ser ni mitt smala dietansikte? || Too big for the world,. se en förhandsvisning där man fick följa med Irene på hennes resa om kampen att få tillbaka kvinnlig bodybuilding.

Likes

Comments

I fredags var det första gången jag stack från Dalarna, och då för ett besök i huvudstaden och Solnahallen för att kika på Tyngre Classic II och testa på det omtalade Gymmet Sthlm. Haft en superbra helg där jag träffat många vänner, bekanta, profiler och bara myst runt i miljön. Älskar sånna här tillställningar, de är fitness, de är spraytan, lite riskakor och bara sååån euufori i luften bland allt folk. Så summan av kardemumman är otroligt bra helg med extra eufori i kroppen, ja lite träningsvärk med, nya minnen, nya vänner, nya bekantskaper och et dussintals motivation till en bra kost och hård träning.

Blev ju även riktigt tävlingssugen när bikini klassen gick upp, även längtan efter att dieta kom även också, inte hungern eller låg energi men allt fokus siktat på målet. Kosten, sömnen, hur timmarna spenderas, klara matlådor, att allt smakar gott.

Får ursäkta alla dåliga bilder, men de är tagna från både mobilen och snapchat. Har en hel del uppe på mystory från dagen ni kan kika på för er som följer mig. Alice0lsson (nolla i Oet) heter jag där!

Likes

Comments

Tyvärr har jag åkt på nått virus just nu, så nu mår man mindre bra. Något som ändå inte kan stoppa min lycka är just det att jag precis fått reda på resultatet på föregående kursen. Full pott på salstententan d.v.s. ALLA rätt, haha känns helt sjuukt. Har nog aldrig fått alla rätt på ett prov tidigare, och även hemtentan (hemuppgiften) där högsta betyg man kan få där är VG, vilket jag också fick. Känns riktigt roligt att ens slit lönar sig. Och speciellt när det är min första kurs, första tenta på högskolan och det visar sig full pott på både delarna.

Viruset kan ju iof också ha att göra med att jag var hos en kiropraktor igår, (Dalarns smärtklinkik) fick lite knäckningar i ryggen samt lite elstötar så musklerna i ländryggen skulle slappna av eftersom dem var så spända. Så nu hela natten har jag frusit, som en liten gris med myskläder, tshirt, hoodtröja, täcke, filt och en värmefläkt bredvid. Tills typ mitten av natten då växlade de mellan att va jätte varm och jätte frusen. Så nu sitter jag och dricker varmt honungsvatten med riven ingefära och limebitar i för att tillfriskna.

Förra helgen var dessutom min familj och hälsade på, var sååå roligt att få träffa dom igen trots att jag typ dagligen pratar med både mamma och pappa så är det ju inte samma sak när man är van vid att bo med dem. Så det var kul att dem fick se hur jag bor här uppe, fick äta mammas mat samt lite nyinköpta prylar till lägenheten, och en del saker dem tog med sig upp från lilla Onsala. Firade även pappas födelsedag så jag fick vara med på den delen.

I helgen är planerna att åka till Stockholm, träna på gymmet Stockholm och kolla Tyngre Classic II i solnahallen. Riktigt taggad inför helgen, lite extra motivation till att köra lite hårdare på gymmet samt att kanske hålla kosten bättre ;)


Mer från min vardag kan ni följa mig både på min Instagram där jag är betydligt mer aktiv (OlssonAlice), samt snapchat (Alice0lsson)

Likes

Comments

Hej allihoppa,

Var ca 6 veckor sedan mitt senaste inlägg här på bloggen, och jag som tänkte bli aktiv då? Haha, så blev det inte. Har i vilket fall haft fullt upp de senaste veckorna allt från då (jobbet), till att packa, träffa vänner, träna, köpa kurslitteratur, och ja helt enkelt ta vara på de sista dagarna innan jag åkte. Dessutom, var hjärnan lite förvirrad över hur jag skulle sköta kosten. Några dagar innan jag skulle flytta var jag nämligen nere i Danmark tillsammans med Nutramino för en photoshoot, och efter tävlingen har min vikt verkligen rasat upp, då jag aldrig varit såhär "tung" tidigare, och jag har ännu inte helt fått upp styrkan jag då tidigare. (Eller kanske bara hjärnspöken som säger så), I vilket fall resulterade min kost en vecka diet, en annan vecka fross eftersom jag "ändå ville kunna njuta av kosten tillsammans med vänner&familj, och innan jag började leva livet som en fattig student".

I vilket fall gick det bra I danmark på Photoshooten tillsammans med Nutramino gänget, och de andra två atleterna som fotades (Camilla Back och Charlie Francis), hade spanat in deras instagram lite tidigare så var lite nervös eftersom dem båda var i fantastisk form (dietande inför tävling), och jag offseason form. (Sen blir man ju extremt blind också efter att ha varit i en tävlingsform)


Lite backstage bilder från Photoshooten

En powerwalk runt Köpenhamn innan frukostbuffe & photoshooten.

Jättefin utsikt och arkitektur.

Charlie Francis

Inne i värmen för lite te samt väntar på att få komma in i gymmet

Var en heldag och vi hade jätte roligt, hår & smink fixades på plats, (lite kyligt utomhus under fotograferingen) men vi hade jätte roligt, och hoppas att jag gjorde ett bra jobb.

Flytten

Var så nervös i början, att flytta till en ny stad där jag inte känner någon, har knappt något ställe att bo på. Men som till slut har löst sig som tur är. Pappa följde med mig upp, då vi hade packat bilen full med allt jag skulle ha med mig, + lite till som låg i takboxen. Första natten bodde vi på Scandic Hotell i Borlänge, var först och kollade på en lägenhet en tjej hade sagt att jag kunde få hyra i andra hand tills jag hittat en egen lägenhet. Senare åkte vi till Falun till en familj som pappa pratat med tidigare, där jag kunde få hyra ett rum i deras källare. Så i källaren bodde jag första veckan, eller ja "bodde", mer sov där 1-2 nätter samt hade det som förråd att ställa av allt vi hade med oss. Tills jag efter en vecka fick flytta in i Borlänge. Sedan har jag försökt stadga mig här, införskaffa allt nödvändigt som en cykel, cykellås och en micro.,

Nollningen och introduktionen började så börja prata med så många som möjligt och vi ett tjejgäng från klassen håller fortfarande ihop med ett fåtal killar. Så under de första två veckorna när nollningen var blev det inte mycket träning (som jag misstänkte, men fick ändå in två pass), Och beträffande studierna så var det inte direkt någon mjukstart där heller utan har fått sitta en hel del med plugget nu i efterhand eftersom jag hamna på efterkälke efter att ha varit ute hela kvällar/nätterna.

Nu i veckan har jag äntligen kommit tillbaka till träningsrutiner, införskaffat mig lite veckokort här och var, samt skrivit klart min hemtentamen som skall vara inne om en vecka. Nu är det bara salstentan som jag skall börja plugga till.

& såklart lite mat/träningsbilder, som ni dessutom kan hitta fler av på Instagram: OlssonAlice heter jag där :) & ifall ni som vill kan följa mig på snapchat också: Alice0lsson heter jag här (då första Oet är en nolla)

Likes

Comments

Hej på er,
Min sista lediga dag innan jag går på jobb några dagar, så passade på att sova ut. För nu när jag kommit in på bättringsvägen ska jag verkligen ta tag i kosten och öka förbränningen lite. Har käkat så mycket onyttigt nu när ja varit sjuk och samtidigt mår jag lite dåligt över nuvarande form eftersom ja väger ca 14kg över tävlingsvikt. Så för att bli mer nöjd över min offseason form gäller det gör mig bra kost. Jobbar fortfarande på att försöka trivas i en form utan konturer överallt.

Hur som helst, va de första dagen på gymmet idag efter 1,5 veckas uppehåll pga sjukdom. Va helt underbart att få vara tillbaka bland hantlarna och lyfta lite skrot. Hade lovat migsjälv att ta det lite Lungt eftersom jag fortfarande inte är helt 100 än. Så fick bli armar, högrepps med mycket vila emellan så jag inte skulle bli alltför andfådd. Vilket kändes super, fick bra muskelkontakt, tills jag börja få känningar i halsen. Så ja sluta direkt, drack mitt goda proteinpulver från Nutramino med smak av bananchocklsd + en skopa kreatin, satte mig i bilen och åkte hemmåt.

Kändes som att ja kunde vara på gymmet i timmar, men valde att lyssna på kroppen. Jag vet ju hur farligt det är att träna med en infektion i kroppen.

Likes

Comments

Haha usch, vart sjuk och borta från gymmet i 1,5 vecka vilket gör mig galen. I torsdags tog ja min första promenad, va nog ute i ca 2h, va så skönt att få röra på sig efter att ha legat halvdöd i sängen i 3,5 dag. Med sprängande huvdvärk, halsont och svullna halsmandlar.

Meeen imorgon är de dags igen för ett lätt pass, vill mer än gärna och gå på tyngre vikter för att ta igen dessa "vilodagar". Men får bli lite armar möjligtvis mage, promenad, och axlar på onsdag istället, så jag trappar upp intensiteten lite. Istället för att ge kroppen en chock, eftersom min förbränning inte är den bästa nu heller haha.


Likes

Comments

Hallå,
ATM sitter jag på pendeln med mamma till Kungsbacka, har spenderat några timmar inne i Göteborg där shoppat lite. Jag har hittat en del bwhövligheter! Har faktist inte shoppat alls mycket kläder i år, (förutom träningskläder då), så nu passar jag på. Hitta en fin bikinitopp, svarta byxor, läppsyl, och en Goddis Kofta. Har länge velat ha en äntligen. Nu fortsätter vi med lite shopping i Kungsbacka.

Har även testat på Raw Food, ett nytt ställe i ett litet glashus som precis öppnat på tyska bron. Blev zucchini pasta för både mig och mamma.

Även en fika på EH, minns under dieten när ja önskan va stor efter att äta ute. Så en mysig dag på stan.

Likes

Comments

Usch något av de tråkigaste tänkbara att bli sjuk hände just. Blev bara mer och mer öm hela kroppen, huvudet håller på att explodera och på tal om halsen... Illa nog.

Föörmodligen för jag gick runt i blöta kläder igår, trots 30° värmen. Så de misstaget ska inte göras om. Hatar att vara sjuk, och ännu värre är de på sommaren, i denna värmen. Legat och kallsvettast hela natten, och nu, ny vecka nya tag, haha började ja med att bli sjuk. Jag som så taggad på några dagar tillbaka till jobbet, och framförallt träna.

Nu försöker ja trycka i mig lite kvarg utspätt me vatten. Haha magen kurrar men matlusten är inte så bra idag och halsen kämpar med att svälja ner allt.

Likes

Comments

Hallå,
Startade dagen på gymmet odag, ett benpass innan solen hunnit värma upp gymmet till en bastu, så de blev ändå ett rätt grymt pass. Senare tryckte ja i mig en sallad på pendeln med lite kycklingspett innan ja mötte upp Lizel, Kalle, Philip, Erik & Therese för några timmar på Liseberg. Riktigt gött väder (nästan för varmt), men blev en del åkturer i både Helix, Kålleredo, flumride och se viktigare. Tråkigt nog va kanonen ur funktion. Men vi fick iaf testa på Mechanica den nya, och om jag ska va ärlig så va den ingen höjdare. Inte särskillt läskig som den ser ut, men kändes mest som man slängdes hit och dit.

Men det blev iaf en kanon dag, och vi va ett härligt gäng. Så dagen känns perfekt med andra ord, uteslutande kvällen nu atm. Har ju gått runt med blöta kläder typ hela dagen så känns som ja börjar bli sjuk, har även inte haft någon matlust idag.. (Kanske beroende på värmen) men ska strax lägga mig så hoppas jag att ja frisknar till imorgon

Godnatt, hoppas ni haft en bra dag sista dag solen, nu när de går mot kallare tider.

Likes

Comments