Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er.
Det var väll ungefär en vecka sen sist. Sorry för de haha men jag åkte iallafall iväg på en fotbollsuttagning i Gislaved men 40 andra tjejer i 3 dagar. Det var intensivt men jätte roligt. Nu är jag hemma och ska bara ta det lungt några dagar, vila och ladda inför skolan om några veckor. Imorgon spelar jag match mor Kalmar och även på torsdag blir det match. Så laddad inför att komma igång med höstsäsongen nu.

På torsdag, fredag & lördag är det Kalmar statsfest. Jag ska in på fredag och kolla läget lite med 3 andra tjejer. Det ska bli super kul med lite tjej mys och förhoppningsvis bra musik. På lördag sen har en kompis fest så dit ska jag också. Det ska bli en rolig vecka. Troligtvis ska jag och mamma in till Kalmar nån dag också och kika på växter vi ska ha i vardagsrummet. Förhoppningsvis hittas de något fint. Kram på er!!

Likes

Comments

Tjena hallå på er!
Första inlägget "igen" Hahah, de känns skönt och ska försöka hålla igång nu. Vi får väll se hur de går men jag har iallafall laddat ett tag.
Igår vid lunchtid var jag i Kalmar med mamma, mormor och morfar. Vi gick runt och kikade lite, åt en JÄTTEGOD sallad på magasinet bredvid hamnen. Och se så god den ser ut!!
Kalmarbesöket avslutades med en kula glass:). Jag shoppade iallafall ett undervattenskal som jag tänkte kunde vara kul att ha sen i Samos. Så vi får väll se om de blir några bra kort.

Senare under kvällen blev det en promenad ner till kohagen för ett försök till några solnedgångsbilder. Och lite fix i redigeringen blev jag faktiskt nöjd må jag säga. Så himla skönt när det är varmt även på kvällarna. När jag kom hem hamnade jag i soffan framför Beck. "I stormens öga" inte speciellt läskig men ändå en bra film. Kan rekommenderas. Hoppas att ni får en fortsatt bra dag. Själv åker jag tillbaka till Nybro nu för lite tagg inför Gislaved.
Puss:)

Likes

Comments