visualisera din framtid

Hej på er! Jag har precis ätit upp min frukost och kollar på Ella ringröse på youtube, hon är en manifesting coach och lär ut sin kunskap om attraktionslagen. Kolla in hennes kanal om ni är intresserade av attraktionslagen och spiritualitet. Ni vet att jag är allt för attraktionslagen och manifestering, så i detta inlägget tänkte jag skriva om hur ni kan visualisera er framtid och till och med er dag. Vi skapar konstant våra liv genom vårt tankesätt och det du tänker på attraherar du in.

En teknik som är väldigt mäktig är att manifestera genom visualisation. Genom att föreställa dig det du vill ha gör så att din vibration höjs. Jag älskar att göra moodboards när jag vill manifestera händelser eller materiella saker, jag väljer ut bilder från t.ex pinterest som matchar med det jag vill uppleva och sedan placerar jag bilderna i ett collage. Varje dag kollar jag på collaget och tänker att jag redan har upplevt det. Det är viktigt att verkligen sätta sig in i känslan att du redan har din önskning, vad hör och ser du framför dig? Det är bra att placera ditt collage eller dina visionskort där du kan se det ofta, t.ex vid ditt skrivbord eller någonstans där du ofta är.

Just nu försöker jag att manifestera en resa till Bali i höst, har velat åka dit så länge nu! någon resa kommer jag göra i höst eller vinter iallafall, men det är en mer kortsiktig manifestation. Sedan har jag mina långsiktiga visualiseings collage som det livet jag vill leva i framtiden, dvs det jag vill jobba med, hur jag vill bo och vart jag vill bo någonstans. Det tar såklart längre tid att manifestera men det är absolut inte omöjligt. Allting är möjligt bara du tror på dig själv och din inre guide. Det är du som har kontrollen över ditt liv och ingen annan. Nu går ni och skapar er egen moodboard som innehåller det ni vill attrahera!

#inspiration #attraktionslagen #spiritualitet #bestofnouw

Gillar

Kommentarer