veckans lista

Veckans mående: För det mesta bra men igår var en helvetes dag rent ut sagt, mer om det längre ner..

Veckans måltid: Testade något nytt i veckan, nytt och nytt är det väl inte men senast jag gjorde det var i hemkunskapen i 4:an typ, vilket är äpple i ugn toppat med kanel, havregryn och blåbär. Så gott snacks!!

Veckans bästa: Att jag äntligen fått jobb i en förskola, är timvikarie i olika förskolor i min kommun och i torsdags samt fredag frågade dem om jag kunde komma och jobba då personal fattades. Hur glad blev jag inte då!! Ska jobba på måndag också :D

Veckans mysigaste: Alla mina kaffe besök hos mormor, min mormor bor bara 10 minuter bort från mig så ni kan ju gissa hur mycket vi ses. Hon vill alltid att jag ska komma och dricka kaffe tillsammans. Min mormor älskar mode dessutom och prenumererar på Elle varje månad så ni kan ju gissa vem som slipper köpa mode tidningar :)

Veckans låt: South of the border, vet inte hur många ggr den har gått i repeat denna veckan.

Veckans roligaste: Min kompis 21-års fest!! Alltid lika kul att fira vänners födelsedagar :D

Min outfit i fredags. Blazerklänningen är från nelly.

Veckans tråkigaste: Att jag var tvungen att ställa in min egna fest igår :( anledningen var att jag mådde så dåligt. Jag var ju inget mer än bakis vilket ni säkert förstår eftersom jag festade i fredags men asså denna bakfyllan var nog den värsta jag haft, det värkte ända in i själen. Men fy vad tråkigt att jag behövde ställa in min fest som jag hade planerat så länge, ville absolut inte göra det men var tvungen för mitt eget bästa. Det kommer ju andra tillfällen där jag kan ha min fest, för den ska bli av!!

Detta blev söndagens frukost- Havremjölk med granola och blåbär och knäcke med ägg på <3 Ligger i sängen just nu medan jag skriver detta blogginlägget. Idag mår jag så bra, sov så länge :) Ska ta mig en långpromenad snart och sedan får jag se vart denna dagen leder till. Ha en härlig söndag <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229