Uppdatering om usa resan

Hej på er! Hoppas ni mår bra <3 har väldigt länge skjutit upp på detta inlägget angående min framtida Usa resa som jag ska göra i början av nästa år. Jag vet ärligt talat inte vart jag ska börja..denna resan har varit en dröm att åka på sedan jag var 14 år och det var inte förens förra året i september som jag tog steget med att kontakta ett språkföretag som skulle leda mig till min dröm. Jag har alltid haft en dröm att bo utomlands och Usa har varit överst på min bucketlist, så förra året bestämde jag mig för att studera engelska i Santa Barbara i ett halvår. Tanken var att jag skulle åka iväg i somras men på grund av att pandemin tog över världen så ställdes resan in. Jag valde därför att skjuta fram resan till januari men jag har fortfarande känt en osäkerhet på om jag ens kommer kunna åka nästa år pga omständigheterna. Hela hösten har varit så oklar för mig om vad som kommer att hända nästa år, kommer jag iväg på min resa eller blir det ännu ett år i Sverige?..sedan så fick jag höra att det var så många studenter som skulle åka på sina resor redan innan detta året har tagit slut så då vart det klart för mig att jag kommer åka som planerat. Det känns helt fantastiskt och så overkligt på samma gång. Jag kan inte förstå att jag ska åka helt själv till ett annat land och vara borta i ett halvår..Är så stolt över att jag själv har fixat allt med plats på skolan, visum m.m. Ingen annan än jag själv har bestämt att jag ska åka till Usa och studera där. Är så redo för att lämna allt här hemma och utmana mig själv, träffa nya vänner, lära mig mer engelska och uppleva en annan kultur..och sist men inte minst att få bo i ett varmt land. Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag är så taggad och redo på att anta mig detta äventyret!

Jag åker med ett företag som heter EF, om ni vill veta mer om själva reseprocessen så är det bara att fråga mig eller besöka EF hemsida, de hjälper er med allt från val av skola, visum, studier och andra frågor gällande utlandsstudier.

Gillar

Kommentarer

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren