Uppdatering

Heej allihopa! tror inte jag har uppdaterat sen i lördags :// förlåt för det. Har inte orkat hehe..

Igår var jag på klassresa någonstans mitt ute i skogen vid en stor sjö. Kom inte ihåg vad stället hette. Vi var där hela dagen fram till sju på kvällen. Hade så ont i huvudet efter den dagen så jag gick typ och la mig någon timme efter jag kommit hem. Bästa känslan att vakna upp utvilad! Det gjorde jag idag men denna morgonen var ganska stressig ändå. Slutade ett idag eftersom vi inte hade någon spanska och nu är jag långledig tills tisdag nästa vecka :D Sen är det inte många dar kvar till sommarlov!

Imorgon bär det av mot Stockholm :D som jag längtat asså!! Tåget från centralen går halv elva och vi är framme vid halv två ungefär. Vi ska bo hos en som min kusin känner i östermalm. Senare på kvällen imon är 5sos konserten i globen- OMG :D vilken upplevelse det kommer bli!! tror jag kommer vlogga lite i Stockholm :)) kommer stanna i Stockholm tills på torsdag.

Ska träna nu och sedan tvätta håret, måla naglarna och packa.. vi hörs <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren