trust the universe & let go

Hej på er! hoppas ni mår bra <3 Detta inlägget tänkte jag skulle handla om attraktionslagen och att lita på universums krafter.

Vi har ofta ett behov av att kontrollera allt omkring oss istället för att bara släppa taget om det som är omkring oss och bara fokusera på oss själva. Detta gör så att universum har svårt för att ge dig det du behöver i din situation. Att vara ett kontrollfreak är egentligen bara negativt för då skapar du bara kaos hos dig. Man måste förstå att det inte går att kontrollera någon annan människa heller, så lägg inte din tid på att försöka kontrollera andra för det kommer bara göra det värre för dig. Du kan endast kontrollera dina tankar. Magiska saker kommer att hända dig när du släpper taget om något eller någon.

När du ska attrahera något du vill ha in till ditt liv är dessa två punkter viktiga att ha i åtanke:

1. Sätt dina manifestationer.

2. Glöm det.

Set it and forget it
har jag lärt mig från master sri arkashina på youtube, ni som är intresserade av attraktionslagen och universums krafter så rekommenderar jag er att kolla in på hans kanal här!! anyways..när du sätter dina manifestationer och glömmer det sedan så kommer du märka att du attraherar saker mycket snabbare, man får såklart inte glömma att ha tro. Men om vi ständigt skulle gå runt att tänka på det vi vill attrahera så kommer inte dina manifestationer slå in, det har jag lärt mig av master sri arkashna.

Dagens tips till er är att andas, tro, släpp taget och se vad som händer. <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren