Träning & kost

Tänkte svara på några frågor som rör träning och kost :)

Hur ser du på träning och kost?

För att jag ska må bra behövs träning i mitt liv. Jag kan definitivt inte säga att jag tränar för att få en snygg kropp utan det ser jag mest som ett stort plus som kommer på vägen, om ni förstår hur jag menar. Dock är jag redan nöjd med hur jag är och jag tycker alla ska vara nöjda med sig själva och hur man ser ut! Det allra viktigaste är att jag ska må bra i både kropp och psyke. Likaså tänker jag kring kost. Egentligen äter jag osunt varje dag. Tro inte att jag är någon fit girl. Stoppar i mig något onyttigt varje dag nu när jag tänker efter. Jag försöker verkligen förbättra min kost genom att hålla mig borta från sötsaker på vardagarna (men det går ju sådär). Jag äter hälsosamt för att min mage ska må bra. Sedan vill jag även ta upp idealet som finns i vårt samhälle idag. Jag hatar dessa kroppskomplex som skapas av media och jag önskar att alla kan inse hur fina vi är. Blir så jävla arg av dem och har aldrig riktigt fattat varför ideal finns. Lyssna- det viktigaste är att vi mår bra och är friska!

Hur ofta tränar du?

Det varierar. Nu när jag inte har konståkningen brukar jag träna när jag känner för det. Försöker träna minst tre dagar i veckan iallafall.

Vad tränar du?

För det mesta är jag ute och springer eller så tränar jag framför youtube. Kan länka mina favorit träningskanaler- här & här. Jag brukar mest fokusera på ben när jag tränar framför yt.

Hur många gånger om dagen äter du?

Jag äter oftast 4 gånger om dagen. Alltså frukost, lunch, mellanmål (ibland) och middag.

Favorit mellanmål?

Innan älskade jag att äta bananpannkakor till mellanmål vilket jag fortfarande gör men nu har jag funnit en ny favorit, nämligen kesoplättar med jordnötssmör!!

Vad äter du för att förbättra ditt immunförsvar?

Brukar ta en vitamin kapsel i ett glas vatten varje morgon. Äter ingefära ibland då jag har det i te eller i smoothie. Jag äter också järn och vitamin C kosttilskott varje dag för att minska trötthet och utmattning. Äter även kosttillskott för håret. Kan göra ett separat inlägg om mina kosttillskott. Som ni märker äter jag en hel del som gynnar immunförsvaret :)

Vad äter du innan och efter träning?

Jag gillar inte att äta så mycket innan träning då jag lätt kan få håll, antingen äter jag en energibar, smoothie eller propud. Efter träningen äter jag vanlig mat.

Om ni har andra frågor är det bara att skriva i kommentarerna! jag svarar gärna :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229