Restaurang & café tips i LA

Här kommer mitt inlägg om restaurang tips i LA..

Första dagen gick vi till ett ställe ganska nära vårt hotell och åt frukost på tiago, som ligger vid the strip i LA (nära walk of fame). Det fanns så goda toasts och bagels på menyn! Fin och trevlig atmosfär också! Rekommenderar denna för frukost :)

Detta cafet vid Beverly hills var så mysigt. Dem hade så goda croissanter så om ni är ute efter croissanter så ska ni gå hit! Det fanns även andra bakelser och kaffe. Blev förvånad över hur prislistan såg ut då cafet låg vid rodeo, trodde det skulle vara dyrare men det var rätt billigt :) cafet hette Oro caffe.

Vi åt såå god pasta en kväll, kom inte ihåg vad stället hette tyvärr men det låg nånstans i Los feliz. Vi lyckades även beställa vin, dem frågade inte ens om vårat ID. Men man får verkligen ha tur om man ska beställa alkohol under 21 i Usa för nästan alla barer och restauranger frågar om ID.

Vi lunchade på ett så nice ställe i Venice, tror jag bloggade om det tidigare. Det var så exotisk och härlig atmosfär, maten var god men väldigt dyr. Om ni är ute efter goda cocktails så ska ni gå dit! Vi kunde inte beställa..men dem såg så läskande ut :D restaurangen hette de buena planta.

Vi åt middag på the butchers daughter i Venice. Det var nog den bästa restaurangen under hela LA resan. Maten och stämningen där var 10/10. Jag tog deras pad thai och den var helt magisk! Rekommenderar verkligen att gå dit om ni besöker Venice beach, dem har även brunch som verkar vara så god!

#bestofnouw #inspiration #foodguide #travelblog

Gillar

Kommentarer