personliga framsteg 2019

Hej på er! Det är näst sista dagen på året och jag börjar reflektera över vad jag har tagit för framsteg detta året. Listar upp både större och mindre framgångar..

- Har slutat bry mig så mycket om vad andra tycker.
Jag har på de senaste två månaderna märkt att jag har blivit mycket starkare i mig själv genom att inte bry mig så mycket om vad andra tycker och tänker. Jag märker det främst när jag ska åka in till stan eller röra mig i folkmassor att jag är självsäkrare och går rakare med ryggen eller vad man ska säga. Innan fick jag hjärtklappning när jag skulle röra mig vid folkmassor men nu blir jag inte så stressad längre. Denna punkten är jag mest stolt över under detta året!

- Jag har kommit närmre mig själv.
Då menar jag inte att jag hittat mig själv till 100 % men att jag har blivit mer spirituell. Detta året har jag mediterat mycket och blivit mycket mer intresserad av själen och energier osv. Sedan jag kollade på the secret så har min syn på livet förändrats ganska mycket då man kan få det drömliv man vill ha genom att jobba med attraktionslagen. Attraktionslagen är så fascinerande och jag har redan märkt hur den påverkar ens liv då jag har börjat jobba med det. Jag rekommenderar alla att kolla på the secret (finns på Netflix).

- Jag har blivit en mästare i att få saker gjort och att planera.
Jag älskar att planera i vardagen och göra to do lists och detta året har jag levlat upp så mycket med det. Jag prokrastinerar inte ens längre utan jag får saker gjort mycket lättare.

- Sist men inte minst så har jag bokat mitt livs äventyr inför nästa år.
Detta var det viktigaste och största beslutet jag tog detta året. Ni kan läsa mer om det här.

Låt oss göra 2020 magiskt för det ska jag göra! <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren