Överansträngd

Hej allihopa! Det var några dar sen jag uppdaterade..som rubriken lyder känner jag mig väldigt utmattad, överansträngd, stressad typ. Det pågår så mycket i min vardag just nu så min kropp hänger inte riktigt med. Det är mycket i skolan och mycket press inför vårshowen. Igår så hann jag bara vara hemma en halvtimme innan jag skulle på träningen. Fick slänga i mig mat och sedan springa till bussen. När jag kom hem från träningen så kände jag mig överdrivet trött och hängig så jag bestämde mig för att meditera en halvtimme, vilket faktiskt fick mig att känna mig avslappnare. Men då var klockan helt plötsligt nio och jag orkade inget mer än att gå och lägga mig. Alltså jag måste egentligen plugga men jag är för trött för det plus att jag inte har tid.

Imorse vaknade jag upp med 74 i puls vilket är överdrivet mkt för att vara vilopuls. Känner att det går över gränsen när man till och med ska vakna upp stressad också..Aa, som ni märker är jag ganska överansträngd just nu. Men jag vet ju iallafall vad det beror på så förhoppningsvis kommer jag i rutin igen nästa vecka.

Ville bara ge er en liten life update <3 denna veckan kommer det inte bli så mycket uppdatering :/

Gillar

Kommentarer

josefinsaga
josefinsaga,
så fin blogg!
nouw.com/josefinsaga
alicenordgren
alicenordgren,
Tack! vad glad jag blir 😃
nouw.com/alicenordgren

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren