manifestera dina önskningar

I detta inlägget tänkte jag punkta upp steg i hur du manifesterar det du vill ha in till ditt liv.

1. Sätt ditt mål/ var tydlig med det du vill attrahera.

2. Visa tacksamhet- Uppskatta det du har nu och var tacksam. Börja din morgon med att skriva en tacksamhetslista eller gör en tacksamhetsmeditation på youtube! här är en bra 20 minuters meditation som fokuserar på tacksamhet.

2. Lev som om att du redan har attraherat din önskan- Detta är en så mäktig teknik för hjärnan för när du tror att du har fått det du vill ha så kommer det mycket snabbare. Om du t.ex drömmer om att flytta till ditt drömhus, gå då på visning i ditt drömhus och tro att du redan bor där. Om du inte tror att du förtjänar det du önskar så kan du aldrig attrahera det du vill ha.

3. Visualisera- Måla upp bilder i din hjärna på det du vill skapa, gör en visionstavla som innehåller allt du önskar.

4. Meditera- Att meditera är väldigt bra för att komma i rätt sinnesstämning. Det blir lättare att fokusera på nuet och på positiva tankar.

5. Använd affirmationer. Programmera ditt undermedvetna med mäktiga affirmationer. Vad du tänker i ditt undermedvetna spelar en jätte stor roll om du vill förändra din verklighet.

6. Lita på processen. Lita på att allt kommer lösa sig, du behöver inte veta alla svar du söker eller hur det ska gå till för det sköter universum åt dig. Om du slappnar av i tanken på att du kommer få det du vill ha så blir det också så. Universum kommer ge dig idéer och inspirerande handlingar och då är din uppgift att agera.

#nouwseptemberchallenge

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Attraktionslagen, bästa som finns! <3
nouw.com/emmaengstrom

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren