Jag öppnar upp mig

Jag vet inte hur jag ska börja detta inlägget. Jag vet aldrig hur jag ska börja dessa personliga inlägg då jag inte är så personlig på min blogg, vilket jag vill bli mer av. För det är så bra för själen att uttrycka sina känslor. Jag kommer gå rakt in på det, om ni läser texten så förstår ni mer. Under ganska länge här har jag känt mig vilse och ensam och jag har inte fattat varför. Jag har konstant sökt svar på varför men inget har verkat gå framåt för mig. Så en dag bestämde jag mig för att acceptera mitt läge och njuta av min lilla ensamhet, bara göra det bästa av situationen. Jag tar hand om mig själv och sätter mig själv först helt enkelt, för varför ska jag offra mig för andras viljor om inte dem gör detsamma för mig? Man ska däremot alltid sätta sig själv först och följa sin intuition. Iallafall så har jag gått långa promenader, skrivit i min dagbok, mediterat, gått och köpt kaffe för mig själv och försökt finna bekvämlighet i mitt eget sällskap. Jag har alltid njutit av mitt eget sällskap och varit beroende av egentid men under denna tiden här har jag verkligen utvecklat en djupare egenkärlek. Jag tror på universum och att det är universum som har satt mig i denna situationen. Motgångar betyder inte att man är misslyckad, utan tvärtom. Motgångar leder till framgång även om man inte kan se det just där och då.

Varje dag är jag tacksam för det lilla i vardagen. Det gör en så mycket gladare och du kommer attrahera mer positivitet!..glöm inte att behandla dig själv med respekt och var snäll mot dig själv <3 Sätt aldrig någon annans behov före dina egna. Önskar er massa kärlek och positiv energi!

#bestofnouw #personligt #inspiration

Gillar

Kommentarer

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren