Jag har blivit spådd

Hej finisar! Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka :) Det är måndag morgon hos mig. Mitt lov i två veckor är nu över och skolan drar igång igen. Är nu i en högre level i engelska kursen vilket jag gillar, ska bli kul att ta an en utmaning och lära sig svårare engelska.

Från det ena till det andra. Jag har helt glömt bort att dela med mig min upplevelse från när jag blev spådd. Det var i december jag kontaktade ett medium på Facebook, hon är super duktig! iallafall så sa hon massa saker i mitt personliga liv som stämde in. Bland annat att jag skulle gå igenom en förändring och flytta. Då tänkte jag direkt på att det var Usa resan vilket såklart make sense. Sedan så berättade hon att jag skulle utvecklas och fokusera mer på mig, som jag verkligen har gjort under dessa månader i Usa. Jag fick höra att jag har en väldigt stark intuition och en spirituell förmåga, det har jag alltid känt att jag har så det var roligt att höra det!..hon sa även att jag kommer omges runt mycket spirituellt under mitt liv och att jag har en möjlighet att öva upp den förmågan inom mig. Hon berättade andra saker mer i detalj vilket jag vill hålla för mig själv, men mycket positivt var det! I början sa hon att jag har haft det lite tungt men att allt kommer bli lättare för mig. Det stämmer så bra. Jag rekommenderar henne om ni också är intresserade av att bli spådda. Hon gör även healing och andra typer av läggningar. Är själv sugen på att göra healing :) Ingela Stenbacke heter hon och hennes Facebook sida heter ''Budskap och förnimmelser från andra sidan''.

Gillar

Kommentarer

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren