Hur min kost och träningsrutin ser ut utomlands

Ett hälsofreak som mig blir helt galen när jag ser all hälsokost i supermarkets här..

Denna yoghurten var så god, honung och vanilj!! Dem har så mycket olika smaker här på allt.

När det kommer till hur min kost ser ut här så försöker jag leva som hemma, alltså en balanserad kost. Det blir såklart mer onyttigt i vissa perioder för jag är ju i Cali där snabbmat och sötsaker är deras liv, så det går inte att undvika. Men jag föredrar en hälsosam livsstil så ibland handlar jag min egen mat, som frukt, nötter och annat nyttigt snacks istället för chips, pokebowl (min kärlek för pokebowls är obeskrivlig!!) m.m.

Frukostboxarna här underskattas inte..kommer sakna ägget, yoghurten, jordnötssmöret och bageln med Philadelphia som man får i boxen :( <3

När det gäller träningen så har det gått förvånansvärt bra! Springer mina rundor runt en park här på 6 km 3-4 ggr i veckan. Däremot har jag inte hikat så mycket som jag ville, det var så kul så jag ska se till att göra det mer :)

Varje dag försöker jag ta en promenad om jag inte tränar, måste röra på mig regelbundet här om jag ska behålla min vikt. För som sagt så är det mycket fet mat och sötsaker här och jag vill gärna njuta av det goda när jag är i denna staden :) träning är en sån viktig del i mitt liv och jag har alltid haft motivationen till det vilket jag är glad för! Vill att ni ska ta detta inlägget på ett positivt sätt, detta är hur jag äter och tränar och för er kanske det ser annorlunda ut. Jag äter nyttigt för det mesta för min själ och kropp mår bra av det, men ni ser även att jag unnar mig av det goda i livet också. Allt handlar om balansen!

Här kommer lite ögongodis till er..

Gillar

Kommentarer

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren