diy hair mask

Du behöver:

Steg 1

Gör såhär:

1. Knäck två ägg i en bunke.

2. Häll i 4 msk olivolja, om du vill så kan du lägga i några droppar av någon annan valfri olja också.

3. Rör om.

4. Fördela hela äggblandningen i torrt hår. Täck sedan håret med en plastpåse och vänta i en timme innan du tvättar ur oljan. Jag tvättade endast ur det med schampo.

Nu kommer vi till steg två där du nu ska använda kokosolja. Efter att du duschat ur ''äggblandningen'' ur håret värmer du 2 msk kokosolja i en skål och därefter fördela & massera oljan i hela håret. Den ska vara flytande när du fördelar den i håret. Sedan ska du sova med kokosoljan över natten (täck håret med en plastpåse). Morgonen därpå tvättar du ur oljan som vanligt med schampo och balsam.

Jag fick tipset om denna hårmasken av denna youtube videon--> Här. Enligt denna personen ska håret växa på en dag om man gör denna hårmasken. Men det tror dock inte jag på att det gör. Jag själv upplevde att mitt hår kändes friskare och lenare. Idag luktar mitt hår så mycket kokos, älskar det!! Kolla på den videon om ni inte förstår mina förklaringar, haha. Men jag hoppas ändå att ni förstod :)

Gillar

Kommentarer

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren