Dagen & mitt hår

Hej finisar! känns som jag aldrig hinner blogga på ''riktigt'' längre, det känns lixom som att jag bara gör halvdana inlägg som inte är så roliga att läsa. Har så mycket i skolan nu så därför måste jag prioritera det först. Asså ibland vill jag bara hoppa av skolan och börja blogga på heltid hehe. Älskar att blogga ska ni veta och jag kommer definitivt inte sluta blogga efter gymnasiet, ska lägga jätte mycket fokus på bloggandet då!

Back to reality. Idag gick jag min jobbigaste dag i skolan, usch vad jag hatar tisdagar..jag kom iallafall hem klockan fem och sedan dess har jag bara skrivit på en inlämning.

Innan jag avslutar detta inlägget tänkte jag faktiskt gå in på hår. I augusti gjorde jag hair extensions i turkiet där jag la in 40-50 slingor. Blev super nöjd! betalade bara 1500 kr och här i Sverige kostar det runt 3000. Min förlängning har hållt i fem månader nu, dock har jag tappat tio slingor men det märks knappt. Jag tänkte göra om förlängningen här i Sverige men efter några funderingar har jag bestämt mig att spara ut mitt riktiga hår. När jag tappat hela förlängningen ska jag gå till min frisör och låta henne färga mitt hår silverblont igen, tyckte det var så fint och fräscht! ett inlägg om hår kommer upp på bloggen imorgon, stay updated!

Mitt hår i juni vs augusti :)

Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,
Ditt hår är verkligen superfint!!
nouw.com/lindawallin
alicenordgren
alicenordgren,

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren