Collegeår i santa barbara

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägget..men som rubriken lyder så ska jag bege mig av på mitt livs äventyr till Usa nästa år!! Hur sjukt. Jag kan knappt fatta det själv. Detta är en dröm som äntligen går i uppfyllelse!! Jag har alltid, ända sedan jag var liten haft en dröm att besöka Usa och helst bo där i några månader. Detta är en sån stor utmaning jag kommer göra och jag kommer verkligen gå utanför min comfort zone vilket är så otroligt nyttigt för mig. Älskar att uppleva nya kulturer och jag älskar Usa trots att jag inte har varit där (haha).

I början av september bestämde jag mig för att ringa till EF och börja med mina reseförberedelser inför Usa. Det kändes så nervöst att ringa det samtalet och berätta att jag ville åka på collegeår i Usa, men i och med att jag hela sommaren har funderat på att göra detta så kändes det så rätt att ringa dit. Allt är klart, dvs att ta csn lån, blockerat min plats på skolan mm. Det jag måste göra innan jag beger mig av är att åka upp till Stockholm och söka visum samt boka flyg och transfer och lite fler grejer. Jag kommer ha fler samtal med EF innan jag åker och dem hjälper en med exakt allting vilket är en stor trygghet!

Området jag ska till är Santa Barbara som ligger i californien. Det ser så fint ut där och ligger alldeles vid kusten. Min magkänsla sa att det var helt rätt beslut att välja santa barbara så då gjorde jag det!

Jag åker den 6 juli nästa år och är där i ett halvår tänker jag, om inte mer (man kan välja om man vill förlänga tiden). Jag är hur taggad som helst på mitt college år, tänk vad mycket jag kommer vara med om och vilken upplevelse detta kommer vara! Nu vet ni min stora nyhet :D

Här ser ni en bild på skolan, visst ser det så fint och fräscht ut! By the way..hoppas ni fortsätter att följa min blogg för jag kommer självklart att uppdatera bloggen mycket i Usa!

Gillar

Kommentarer

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren