Bekännelser om mig

- Jag är otroligt självständig. Älskar att göra saker på egen hand, det kan vara att åka iväg långt bort själv, shoppa själv osv. Jag tror jag är en person som gör saker bäst när jag är själv. Älskar att vara själv helt enkelt!

- Jag ogillar att klä mig och köpa basic/vardags plagg (tänkte först skriva hata men det är för starkt ord). Älskar att klä upp mig och jag gör det gärna varje dag. Lever för citaten- ''Life is too short to wear boring clothes'' och ''Life is a party dress like it''. Dock går jag inte runt som en fashionista hemma, då har jag mer än gärna på mig mjukis eller morgonrock typ.

- Jag älskar bebisar, skulle inte tacka nej till att jobba som en nanny. Jag kan inte förneka att jag inte längtar till mamma livet för det gör jag :) alexandra brings bebis är typ guds skapelse, har aldrig sett något sötare i mitt liv!!

- Alla i mitt kompisgäng är olika varandra inklusive mig och jag älskar det! tycker det är så kul att ingen är den andra lik och det är därför vi aldrig bråkar heller.

- Är ingen drama tjej, bland det värsta jag vet är drama för det slösar bara tid.

- Jag har börjat gilla att laga mat, älskar att göra hemmagjord lasagne och pasta rätter. Ska blogga om pastan jag gjorde idag :) wait for it.

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
alicenordgren
alicenordgren,

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren