Bekännelser om mig

- Jag är väldigt känslig som person. När jag väl känner något känner jag det väldigt starkt vilket kan vara både en för och nackdel.

- Jag ska åka på mitt livs äventyr nästa år!! Ni kan läsa mer om det här. Är så sjukt stolt över mig själv över att jag vågar göra detta och gå ur min comfort zone.

- Jag tror starkt på ödet och universums påverkan på oss.

- Ända sedan jag var liten har jag velat vara min egen chef och jobba med min största passion i livet. Vill ha ett jobb där jag aldrig behöver ta semester ifrån för att jag älskar det jag gör :D

- Varje dag gör jag to do listor. Dessa listor skapar så mycket mer ordning i hjärnan och känslan när man bockat av saker är så tillfredsställande!

- Jag har aldrig visualiserat min framtid i Sverige. Har alltid velat utforska världen och bosätta mig i ett annat land. Är mer internationell av mig än svensk, klart jag är svensk men jag attraheras inte av den svenska livsstilen. Jag älskar att upptäcka nya kulturer och att resa!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men HR snygg?! Indeed, har sen jag var liten velat jobba med något jag aldrig tar semester ifrån. Dröm!! <3
nouw.com/emmaengstrom
alicenordgren
alicenordgren,
Jaa, tror många vill det men vågar inte drömma längre 😍
nouw.com/alicenordgren
charlottahagg
charlottahagg,
alicenordgren
alicenordgren,
sofiiaeklund
sofiiaeklund,
Åh så kul att läsa och shit va fin du är!!
nouw.com/sofiiaeklund
alicenordgren
alicenordgren,
Vad roligt att höra, då ska jag fortsätta med sånna inlägg! Tack💕
nouw.com/alicenordgren

Instagram @alicenordgren

Instagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgrenInstagram alicenordgren