Goodbye dinner

Igår hade vi goodbye dinner för Rosie, aldrig kul med goodbye dinner men maten däremot, på en annan nivå alltså! Har upptäckt en ny maträtt som jag älskar vilket är enchiladas, hur gott som helst! Det åt jag igår. Restaurangen hette Santo Mescal, så trevlig restaurang med så god mat, mexikanskt var allt på menyn (massa goda tacos)! Iallafall så hade vi väldigt trevligt :) så tråkigt att Rosie lämnar Santa Barbara, men jag ser fram emot att hälsa på henne i Belgien :D fördelen när man träffar människor härifrån är att man kan hälsa på dem i deras länder!

Gillar

Kommentarer

A weekend at the beach

Hej babes! Har haft en sån underbar helg. Både lördag och söndag (idag) har spenderats vid stranden. Äntligen börjar man bygga på en bränna :)..

I lördags köpte vi snacks och tog med oss till stranden, så mysig grej att göra..

Fina Rosie som åker hem till belgien på onsdag, kommer sakna henne :(

Idag åkte jag själv till stranden faktiskt vilket var så mysigt. Har känt mig väldigt stressad under den senaste tiden och jag behövde bara vara för mig själv idag..Tänkte att jag skulle skriva i min dagbok men jag glömde helt bort det. Istället solade jag i en timme. Nu är jag hemma och har precis ätit pasta, perfekt avslut på denna söndag! Ska ta mig ut på en kvällspromenad snart, hoppas er helg har varit bra! Vi hörs <3 #bestofnouw #inspiration #outfit

Gillar

Kommentarer