Saturday moodboard

Hur underbar var inte denna moodboard. Älskar Pinterest, får så mycket inspiration därifrån. Har även ett eget konto där, ni hittar mig under alicen1249.

Godmorgon från San Diego! Hoppas ni har haft en bra lördag hittills :) Jag ska snart bege mig ner och hämta frukost, det är brunch idag! Senare står surfing på schemat, ska ta så mycket bilder :D uppdaterar er hur det gick i nästa inlägg. Ha det bra!

#bestofnouw #influencer #inspiration

Gillar

Kommentarer

Happy weekend

Top- Zara// kofta- Gina tricot
#influencer #bestofnouw #nouwoutfit

Hej babes! Det är redan helg :D känns som att vi kom hem från vegas igår, gud vad jag saknar det!..men denna helgen kommer också bli rolig då jag och Kiki har planerat in surfing och hiking på lördag och söndag, är så taggad :D första gången vi gör båda grejerna!

Önskar er en trevlig helg, kram <3

Gillar

Kommentarer

Wednesday in pictures

Min underbara utsikt från rummet! Här är det sol och 19 grader..

Hej babes! Har haft en helt underbar onsdag, låter bilderna tala för det..

Efter skolan tog jag en joggingrunda runt parken här, så vackert där under dagen! När jag kom hem gjorde jag världens godaste bagel med philadelphiaost och blåbär som topping, ni måste testa det!! Har precis vaknat från en halvtimmes nap, gud vad det gör mycket för ens mående och energi. Känner mig så utvilad och pigg nu! Får se vad kvällen erbjuder för planer, imorgon är det fredag :D har lite spännande planer inför helgen men det kan jag skriva om imorgon! Ha det bra så länge <3 #bestofnouw #inspiration

Gillar

Kommentarer