bokat flygbiljett

Från min kamerarulle..

Hej på er! Denna veckan kunde inte startat bättre då jag har fått avklarat en väldigt stor sak..jag har nämligen bokat flyg till Usa i januari, många undrar säkert hur jag överhuvudtaget kan åka dit så snart pga läget i världen, men det är skillnad på de som ska resa med studentvisum då man som student får komma in i landet eftersom man är där för en anledning. Det känns så ofattbart att jag har bokat flygbiljett till Kalifornien..har så mycket blandade känslor kring det då jag vet att det är corona där också och är det rätt eller fel val att åka redan i början av nästa år. Har satt denna resan på paus i ett halvår nu och jag känner verkligen att det är dax att göra denna resan nu som jag har drömt om hur länge som helst. Vi kan inte sätta hela våra liv på paus på grund av pandemin men såklart att man ska vara försiktig. Jag har så mycket respekt för corona så självklart kommer jag följa alla restriktioner som staden och skolan förhåller sig till. Jag ska göra ett inlägg om min Usa resa imorgon som jag skjutit upp på, men här kan ni läsa inlägget om mitt collageår jag gjorde innan pandemin uppstod.

Gillar

Kommentarer

1:a advent

Mixat från min helg..

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en lika mysig helg som jag har haft :D Min helg har bestått av chark & vin med bästis, julbak hos mormor och adventsmys idag..älskar julstämningen som finns överallt man går just nu!

Nu ska jag dricka kaffe och äta en lussebulle, önskar er en mysig söndagskväll <3

Gillar

Kommentarer

Ost & vin

Kolla in vår ostbricka vi gjorde igår, hur lyckad!? Sånna kvällar kan aldrig gå fel..

Hej babes! Det vart ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Hoppas ni mår bra! Det var så skönt att gå på helg igår efter en intensiv jobbvecka. Idag är det lördag och jag ska ha den mysigaste lördagen på länge..ska nämligen ha mitt första julbak för i år!! Alltså hur taggad är man inte på det! Ska klä mig i något mysigt och sätta på julmusik. Hoppas ni får en bra lördag <3

Gillar

Kommentarer