wednesday shopping

Innehåller affiliate-länkar

Har scrollat igenom zalando den senaste timmen och där blir man fast, så mycket snyggt..


Hej finisar! Idag har jag jobbat, kom hem med sushi och åt det med min kompis framför ph..denna säsongen av ph är väldigt bra hittils, hur känner ni? :D..

Det är sista dagen av nouwseptemberchallenge och jag tycker det har varit så kul att delta i nouws utmaning, hoppas ni har fått inspiration från mina inlägg denna månaden :) jag kommer såklart fortsätta att göra bra och genomtänkta inlägg, älskar ju att utvecklas och bli bättre och bättre när det kommer till bloggande och foto!

#nouwseptemberchallenge

Gillar

Kommentarer

nya favoritbyxor

Innehåller affiliate-länkar

Byxor- Här (liknande) #nouwoutfit

Hej på er! Min helg har bestått av utgång och hemmamys med bästis. Invigde mina nya byxor som jag älskar, den perfekta partybyxan enligt mig! Såg precis att byxorna var slutsålda men jag länkade ett par liknande.

Idag har jag jobbat och fixat lite ärenden, så skönt att starta veckan med att vara produktiv :) Har en riktig härlig känsla inför denna veckan, älskar att man bara har det även fast man inte har något speciellt planerat. Försöker alltid att känna tacksamhet för minsta lilla sak i mitt liv, det är tacksamhet som tar oss framåt i livet! Hoppas ni har haft en fin måndag <3

Gillar

Kommentarer