dear autumn.

Jag älskar sommaren och vill helst aldrig att den ska ta slut men tyvärr byter vi snart årstid. Hösten är ju trots allt mysig och för att komma i lite höststämning tänkte jag dela med mig av mitt förra höstarkiv..

Hej polotröjor och boots. Jag vill införskaffa mig ett par riktigt snygga boots i höst som jag kan vandra runt i på stan, älskar fortfarande den trenden!

Goda gröt frukostar, äter bara det på hösten..men hur underbart är det inte att starta dagen med gröt <3

Långpromenader i krispig höstluft.

Gym tiderna börjar. Hejdå löprunder utomhus..älskar att gå på gruppträningar, nu har jag dessutom hittat en ny favorit vilket är virtuell spinning, det måste ni testa om ni har möjlighet till det, så kul!

Ser fram emot middagsbjudningar och att själv testa nya maträtter.

Är så sugen på att inreda nytt i mitt rum och göra om lite, bjuda hem tjejkompisarna på drinkar och hitta på annat skoj!

#nouwseptemberchallenge #bestofnow

Gillar

Kommentarer

sunday mood

Blazern är second hand, top här, byxor från chiquelle (gamla).

Hade inte tackat nej till pasta och rödvin till middag denna söndag..

Just nu: Kollar efter inspiration på pinterest inför nouwseptemberchallenge, ska ni också vara med och delta?

Gillar

Kommentarer

29-08-20

Hej babes! Har haft en sån mysig lördag hittils. Jag och min syster vaknade upp hos pappa (han hyr sin kompis lägenhet för tillfället och inredningen är så fin!!), åt frukost och fixade mig inför dagen. Måste tipsa om Mary Kays hudvård, har deras dag och nattkräm, riktig lyx för huden!

Nu är jag hemma efter att ha gått en långpromenad med mormor. Planen inför ikväll är att ta det lugnt vilket är precis vad jag behöver :) Hoppas ni får en bra kväll framför er, vi hörs <3

Gillar

Kommentarer