productive monday..

Startade måndagen med att baka havrebars, dem blev så goda! recept här.
Till lunch gjorde jag havrepannkakor bestående av 1 dl havregryn, två ägg, 1 äggvita, 1/2 dl keso och sötningsmedel om så önskas. :)

Hur mycket vår känsla får man inte av bilden till höger!..resten av dagen har jag fotat en outfit som kommer upp på bloggen i ett senare inlägg, tränat och gått en promenad med min syster och mamma. Hur mycket uppskattar man inte vädret just nu!!


Nu: Yoga. Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer

söndagsupdate

I fredags åt jag sushi och kollade på ett klipp på yt om att älska sig själv, tycker alla borde kolla på det klippet. Länkar det här. <3

Blazer- Gina tricot// Jumpsuit- Boohoo//

..Sen kom dagen då Dua Lipa släppte sitt nya succé album för världen. Har inga ord för hur grym den tjejen är!! Är med i en tävling där man kan vinna 2 st vip biljetter till hennes konsert i globen i maj, dock vet vi inte om det blir några konserter framöver pga corona..men det hade varit en dröm att se Dua Lipa live, alltså wow!!


Hej babes! hoppas ni har haft en bra helg. Det har inte hänt så mycket för mig denna helgen, vilket det inte har gjort på en del helger i rad nu. Längtar tills den dagen då evengemang, klubbar m.m öppnar igen..men vi får ta en dag i taget och se fram emot bättre tider :) Snart ska jag ut och övningsköra och senare ta mig ut på en joggingtur i detta fina vädret <3

Gillar

Kommentarer