beige & black

Sweatshirt & klänning- Ivyrevel// Boots- Second hand

#nouwoutfit

Blev så nöjd med denna outfiten jag stylade ihop igår :)

Hej på er! Fredag idag, wihoo!! Jag har inget planerat nu på förmiddagen, ska bara försöka vila upp mig då jag fortfarande har kvar lite förkylning i mig. På kvällen bär det av mot en lokalfest med min bästis! Nu måste jag bestämma mig vad jag ska ha på mig ikväll..ha en bra fredag <3

Gillar

Kommentarer

fokus på ett bättre jag

Innehåller affiliate-länkar

Tröja- chiquelle// Byxor-här// Väska- Nelly

Har börjat älska att göra kreativa collage!

Hej finisar! önskar att jag kunde förmedla min energi till er denna torsdag för den är på topp!! Det har hänt något väldigt bra med mig på den senaste tiden. Jag är inte samma Alice längre. Jag känner att jag börjar fokusera och prioritera det viktiga i mitt liv, och lägga fokus på det positiva istället för att tvivla på mig själv! för jag är grym och kan klara av allt jag vill göra. Det är du också!! så glöm inte det <3 ett citat som jag vill dela med mig till er idag är..Be happy for what you have, while working for what you want. Det är verkligen så, vi måste vara tacksamma för det vi faktiskt har uppnåt, bara stanna upp och tänk på allt du har för en stund!

Nu ska jag fixa iordning mig och fota två outfits. Have a faboulous day!

Gillar

Kommentarer

feng shui för själen

Visste ni att vägen till självmedkänsla och livsenergi inte bara behöver gå via meditation och yoga, utan du kan även finna din självmedvetenhet via ditt hem..

Det var ett tag sedan jag började uppmärksammas om feng shui och vilken effekt det kan ge på vår psykiska hälsa. Allting runt oss består av energier, likaså materiella saker som inredningsprylar och kläder, så kan vi placera detta så att vi fylls med energi som skapar välmående och balans hos oss själva. Feng shui är alltså en lära om hur vår omgivande miljö påverkar allt levande. Hur vi placerar saker i vårt hem har en påverkan på hur vi mår.

Tips för att skapa ett mer medvetet hem:

  • Rensa så mycket som möjligt och försök att omge dig runt saker du gillar eller har nytta av.
  • Öppna fönstren i ditt hem och vädra.
  • Bädda sängen varje morgon då det skapar en lugnare känsla.
  • Se till att diska undan och putsa lite extra runt diskbänken innan du går och lägger dig, detta ger en skön start på nästa dag.
  • Skapa en speciell plats i ditt hem där du lägger fram saker som symboliserar sådant du tycker är viktigt, eller något som du önskar att uppleva i livet. Det kan vara en bild på din familj och din vision board. Förstärk platsen med blommor eller något fint ljus. Platsen blir en påminnelse om att ge kärlek till dig själv och andra människor i ditt liv!

Jag tycker det är så viktigt att ha ett hem som man får bra känslor av. Om mitt rum är kaos så mår jag dåligt och tvärtom. Därför försöker jag ofta att rensa och organisera i mitt rum. Hoppas ni gillade detta inlägget! Det var länge sedan jag skrev ett spirituellt inlägg och det ska komma fler inlägg under denna kategori :)

Gillar

Kommentarer