Wednesday & self care day

Gammal outfit. Tröja- boohoo// Jeans- bik bok

Hej babes! idag är det onsdag vilket också är min favorit veckodag förutom fredag och lördag då hehe..har skapat mig en riktig härlig aura kring onsdagar eller vad man ska kalla det. Brukar alltid ha self care på onsdagskvällarna, tycker det är super viktig att ha minst en dag i veckan där man tar hand om sig själv extra mycket!! Men idag ska mina bästisar komma till mig och vi ska ha spa kväll tillsammans, hur mys <3 Ha en fin onsdag!

Gillar

Kommentarer

trust the universe & let go

Hej på er! hoppas ni mår bra <3 Detta inlägget tänkte jag skulle handla om attraktionslagen och att lita på universums krafter.

Vi har ofta ett behov av att kontrollera allt omkring oss istället för att bara släppa taget om det som är omkring oss och bara fokusera på oss själva. Detta gör så att universum har svårt för att ge dig det du behöver i din situation. Att vara ett kontrollfreak är egentligen bara negativt för då skapar du bara kaos hos dig. Man måste förstå att det inte går att kontrollera någon annan människa heller, så lägg inte din tid på att försöka kontrollera andra för det kommer bara göra det värre för dig. Du kan endast kontrollera dina tankar. Magiska saker kommer att hända dig när du släpper taget om något eller någon.

När du ska attrahera något du vill ha in till ditt liv är dessa två punkter viktiga att ha i åtanke:

1. Sätt dina manifestationer.

2. Glöm det.

Set it and forget it
har jag lärt mig från master sri arkashina på youtube, ni som är intresserade av attraktionslagen och universums krafter så rekommenderar jag er att kolla in på hans kanal här!! anyways..när du sätter dina manifestationer och glömmer det sedan så kommer du märka att du attraherar saker mycket snabbare, man får såklart inte glömma att ha tro. Men om vi ständigt skulle gå runt att tänka på det vi vill attrahera så kommer inte dina manifestationer slå in, det har jag lärt mig av master sri arkashna.

Dagens tips till er är att andas, tro, släpp taget och se vad som händer. <3

Gillar

Kommentarer

Tacksamhetslistan

Hej finaste ni!! Denna måndagen har jag endast legat i sängen för jag är såå förkyld. Sträck kollat gossip girl, druckit massa te med honung i och lyssnat på poddar.

När jag är sjuk så brukar jag ha svårt att tänka positivt och jag vet inte om ni också är sånna. Men sen så påminns jag också att det finns människor som har det så mycket värre än min lilla förkylning jag har drabbats av. Iallafall så tycker jag det är så viktigt att visa tacksamhet, och inte bara när man är sjuk utan hela tiden. Skriv ner 10 saker som du är tacksam för. Om du gör detta till en rutin så kommer livet belöna dig och du kommer attrahera mer av det du vill ha. Visste ni att tacksamhet är ett utav det mäktigaste inom attraktionslagen!

10 saker:

- Jag har en familj och vänner som är friska.

- Jag tror på mig själv.

- Att jag är bra på att ta tag i saker.

- Jag har ett jobb som jag gillar att gå till.

- Jag lever hälsosamt och tränar regelbundet.

- För att ni läser min blogg.

- Min kreativa sida hos mig.

- Att jag ska åka till Usa i sommar och göra något många drömmer om!!

- Att jag inte lider av någon allvarlig sjukdom.

- Mina meditationsstunder <3


Gillar

Kommentarer