Prepping for New Years

Min outfit för ikväll..

Hej babes! Nu är det inte långt kvar tills vi går in i det nya året. Jag ska spendera min nyårsafton hos Nathalie i Varberg och det är här jag befinner mig just nu :) Vi ska snart fixa oss inför kvällens festligheter. Gott nytt år på er <3

Gillar

Kommentarer

personliga framsteg 2019

Hej på er! Det är näst sista dagen på året och jag börjar reflektera över vad jag har tagit för framsteg detta året. Listar upp både större och mindre framgångar..

- Har slutat bry mig så mycket om vad andra tycker.
Jag har på de senaste två månaderna märkt att jag har blivit mycket starkare i mig själv genom att inte bry mig så mycket om vad andra tycker och tänker. Jag märker det främst när jag ska åka in till stan eller röra mig i folkmassor att jag är självsäkrare och går rakare med ryggen eller vad man ska säga. Innan fick jag hjärtklappning när jag skulle röra mig vid folkmassor men nu blir jag inte så stressad längre. Denna punkten är jag mest stolt över under detta året!

- Jag har kommit närmre mig själv.
Då menar jag inte att jag hittat mig själv till 100 % men att jag har blivit mer spirituell. Detta året har jag mediterat mycket och blivit mycket mer intresserad av själen och energier osv. Sedan jag kollade på the secret så har min syn på livet förändrats ganska mycket då man kan få det drömliv man vill ha genom att jobba med attraktionslagen. Attraktionslagen är så fascinerande och jag har redan märkt hur den påverkar ens liv då jag har börjat jobba med det. Jag rekommenderar alla att kolla på the secret (finns på Netflix).

- Jag har blivit en mästare i att få saker gjort och att planera.
Jag älskar att planera i vardagen och göra to do lists och detta året har jag levlat upp så mycket med det. Jag prokrastinerar inte ens längre utan jag får saker gjort mycket lättare.

- Sist men inte minst så har jag bokat mitt livs äventyr inför nästa år.
Detta var det viktigaste och största beslutet jag tog detta året. Ni kan läsa mer om det här.

Låt oss göra 2020 magiskt för det ska jag göra! <3

Gillar

Kommentarer

update

Innehåller affiliate-länkar

Hej babes!! Jag har inte varit aktiv här på några dagar, har inte haft någon lucka till att blogga nämligen. Igår var jag ute med kompisar och idag skulle vi egentligen träffas hos en kompis och spela julklappsspelet men det sköts upp till imorgon istället. Jag har färgat mitt hår också!! Tog i en kallare färg och fick bort det gula tonerna i håret, blev så nöjd!

Det har blivit istid på senaste, fryser ihjäl när man går ut..tur att jag har skaffat en varm jacka, ni hittar den här. Nu ska jag laga mat..vi hörs <3

Gillar

Kommentarer