lugn helg framför mig

Hej babes <3 har jobbat från 08:00-16:00 denna fredag. Kom hem och tog en lång varm dusch (finns det något bättre när det är iskallt ute?) och resten av kvällen har jag bara kollat på black friday reor på olika webbshoppar. Har äntligen lyckats köpa en riktigt snygg och varm vinterjacka, hoppas på att den är varm iallafall..fyndade den för halva priset! så stolt att jag bara klickade hem det jag behövde, tycker själv inte att man behöver överkonsumera bara för att det är black friday.

Morgondagens planer består av träning, julpynt hemma och senare på kvällen ska jag och familjen gå på min systers cheerleading uppvisning :) Ser fram emot det!

Gillar

Kommentarer

regnig torsdag

Innehåller affiliate-länkar

Hej finisar! har haft en del att göra idag och tiden har bara flyget förbi. Trodde jag skulle jobba idag men istället blev det en produktiv dag hemma. Har hunnit med ett bankärende, tvättat och tagit tag i lite små ärenden. Man har alltid nya saker att ta tag i varje dag :) Om vi ska tala om vädret just nu så vill jag inget hellre än att fly landet, tur att D-vitamin finns..

Hoodie här // Jeans här

Lyssnar alltid på en podd när jag städar eller tar tvätten, älskar Two of a kind med Janni och Mikaela!!// Mina bananpannkakor som jag gjorde idag med den godaste toppingen som finns bestående av proteinbar, dadlar och jordnötssmör <3//

Gillar

Kommentarer

Got that christmas feeling

Hej babes! Jag har saknat er och bloggen så mycket. Gillar absolut inte min frånvaro från bloggen..

Har bara jobbat dessa tre dagar vilket jag kommer göra resten av veckan. Älskar att det börjar bli jul, folk pyntar utomhus med julslingor och stjärnor, bakar lussebullar och julmusik hörs på radion! Älskar det <3 I helgen vill jag hänga upp min stjärna i fönstret, göra julmysigt i rummet och baka något julgodis. Låter inte det så mysigt!

Gillar

Kommentarer