tror ni på law of attraction?

Som rubriken lyder så kommer detta inlägget handla om law of attraction och hur lagen påverkar oss människor.

Jag själv tycker att law of attraction är så otroligt fascinerande och det var inte alls längesedan jag fick reda på mer hur den funkar och vad det är. Jag tror verkligen på att det vi tänker attraherar vi, alltså att positivt tänkande gör så att vi attraherar positivitet in i vårt liv och om vi tänker mycket negativt så attraherar vi bara dåliga saker. T.ex oro drar till sig mer oro, stress drar till sig mer stress. Fokuserar du på sådant du inte vill ha är det de du attraherar. Har du redan allt du önskar så kommer du attrahera mer av det du önskar. Det du attraherar återspeglar sig av dina tankar och känslor och ger dig mer av detta.

Law of attraction är en livsstil och om man vill arbeta djupare med attraktionslagen kan man gå tillväga på olika sätt. Man kan göra det genom meditation, finns massor av bra law of attraction meditationer på youtube. Affirmationer är också ett bra verktyg att jobba med. Med affirmationer så berättar man nya sanningar gör sig själv genom ge sig själv nya ”signaler”. Vi behöver ofta få tyst på den inre rösten som sitter fast i gammalt och berättar ”sanningar” för oss som vi inte längre vill hålla fast genom att byta ut dessa röster mot nya.

Du behöver komma i kontakt med din inre röst, vad säger den till dig? Och vad vill du att den ska säga?

Vad attraherar inte det du önskar:

· Att inte se din delaktighet i det som sker

· Att man lägger ansvaret utanför sig själv

· Motstånd mot förändringar

· Martyrskap

· Bitterhet

· Att inte kunna släppa taget

Du kan alltså få allt du önskar om du bara tror såpass mycket på sig själv och du måste vara i rätt känsloläge m.m. Det är inte så lätt som man tror men attraktionslagen fungerar om man är villig att gå djupare i den!

Här kommer två grymma videos från en youtuber som kan allt om attraktionslagen!!

Gillar

Kommentarer

red & white

Rött och vitt tillsammans är så romantiskt..

Hej babes! Det är måndag och jag är riktigt taggad på denna veckan :D

Har jobbat från 08.45-16.15 idag. Om ni inte visste det så jobbar jag på en förskola och jag trivs så bra där. Kan ju säga att jag blir lite sugen på att skaffa barn, tror alla faller för det som jobbar på förskola. Har absolut ingen ångest när jag ska till jobbet :)

Kan gå direkt till helgens planer trots att det bara är måndag..ingen kan väl ha missat att wintum festival äger rum i Partille Arena på lördag och klart jag ska dit! det är så nice att jag dessutom bor 10 minuter bort från arenan, kommer bli super kul! Ska någon av er också dit?

Gillar

Kommentarer

11:24

Godmorgon allesammans! Söndag idag och jag ligger i sängen förkyld. Har drabbats av min första höstförkylning, verkar som att det inte går att komma undan från förkylningar på hösten trots att man har bra immunförsvar.

Planerna för idag var egentligen att träffa mina kompisar men i och med att jag är förkyld så är det bättre att jag är hemma och vilar upp mig. Ska plugga körteori och försöka ta mig ut på en liten promenad senare. Ha en bra dag <3

Gillar

Kommentarer