Snapshots + 4 tips för att minska ångesten

Tips 1:

Rensa garderoben + hitta nya outfits- Att rensa garderoben och vika kläder som ligger huller om buller är nästan som att förnya mig själv. Får mycket mer struktur när jag har gjort det. Jag gillar också att hitta nya outfits som man kan matcha tillsammans. Man har så mycket kläder men inga outfits, är det inte sant?

Säljer denna fina tröjan på min shpock!! Heter Alice N på shpock.

Tips 2:

Ät ute eller laga mat hemma- Måste tipsa om sushi kaze i göteborg, godaste sushin i staden säger jag bara!! beställer alltid sushi med mayo sås på. Blir så mycket godare då! Varför inte laga mat hemma..i söndags gjorde jag pasta carbonara och behöver jag ens säga hur gott det var!?

Tips 3:

Träna intensivt- Träning är som vi vet det bästa mot att minska ångest. Men att träna intensivt tror jag är väldigt bra eftersom du får svettas ut dåliga energier plus att du tar i mer. Känslan efteråt ett intensivt träningspass är guldvärt!! mina tips på intensiva träningspass är gruppträningar som cardio walking, cykelpass, body pump. Intervaller är också bra som du kan göra själv på löpbandet eller utomhus!

Tipsar om denna lermasken som är hur bra som helst, funkar på alla hudtyper!

Tips 4:

Ta hand om dig själv- Gör ansiktsmask och ät något gott. Glöm inte dig själv!

Gillar

Kommentarer

sunny saturday

Tjocktröja- Vila// Byxor- Här// Väska- Ur & Penn//

Godmorgon babes! vaknade vid klockan nio denna lördag och ska snart ut på en powerwalk i detta soliga vädret :) Senare idag ska jag träffa en kompis och mot kvällen ska vi gå på en hemmafest, det var så längesen jag var på en hemmafest då jag annars alltid är ute på krogen. Det ska bli kul iallafall! Ha en underbar lördag <3

Gillar

Kommentarer

Friday!!

Hej babes! Äntligen helg :D har precis avklarat ett gympass och ska nu hem och få gjort lite saker. Ska fika i stan senare med min lillasyster och mormor vilket ska bli så mysigt. Hoppas ni hittar på något kul denna fredagen eller varför inte bara vara hemma och chilla, man behöver inte alltid göra något bara för att det är helg ❤️

Gillar

Kommentarer

att våga acceptera nuläget

Jag har under en längre period ifrågasatt mig själv väldigt mycket och mitt liv jag lever. Det kan handla om att jag vill ha en roligare vardag, göra en stor förändring i mitt liv osv, helt enkelt bara leva livet till sin fullaste potential. Jag vet att man absolut inte ska jämföra andras liv med ens eget men ändå kan mina tankar inte låta bli att göra det, det kan vara att jag tycker att andra lever ett mer intressantare liv än mitt, de gör roligare saker m.m. Det är så farligt att hamna i dessa tankebanor!!

Bara för att andra har det lite bättre och roligare så betyder inte det att dem har haft ett sånt liv tidigare, vi alla vet att man måste kämpa sig till sitt drömliv för ingenting kommer av sig själv. Jag kan ibland jämföra mig med min bästa tjejkompis som lever sitt liv i Usa just nu, anledningen till det är för att jag också vill flytta till Usa och därför verkar hennes liv just nu så mycket bättre än mitt. MEN vi måste komma ihåg att både jag och hon är i en helt annat tid i livet, eller aa det är 1 års skillnad mellan oss. Jag gick i skolan förra året vid denna tiden medan hon jobbade och tjänade pengar vilket gjorde att hon kunde åka på sin resa till Usa denna sommaren, just för att hon hade jobbat i nästan ett år. OCH det är exakt vad jag också kommer att få göra INNAN jag kan åka på min drömresa. För att jag ska kunna ta mig dit jag vill så måste jag jobba i ungefär ett år för att få in pengar till resan. Vi måste komma ihåg att alla inte är i samma tidszon eller livsstadie som en själv. Läs detta:

Someone graduated at the age of 22, but waited 5 years before securing a good job!

Someone became a CEO at 25, and died at 50.
While another became a CEO at 50, and lived to 90 years.

Someone is still single, while someone else got married.

Obama retires at 55, but Trump starts at 70.

So, RELAX.
You’re not LATE.
You’re not EARLY.
You are very much ON TIME, because you are in your TIME ZONE.

Med detta inlägget vill jag bara förmedla att vi måste acceptera vårt nuläge och försöka intala oss själva att det vi gör nu kommer leda oss till det vi vill åstadkomma, om du jobbar för det då och har tydliga mål, annars kommer man ingenstans :) Tiden går fort och man får inte glömma av att uppskatta nuet!

Gillar

Kommentarer