Snapshots + 4 tips för att minska ångesten

Tips 1:

Rensa garderoben + hitta nya outfits- Att rensa garderoben och vika kläder som ligger huller om buller är nästan som att förnya mig själv. Får mycket mer struktur när jag har gjort det. Jag gillar också att hitta nya outfits som man kan matcha tillsammans. Man har så mycket kläder men inga outfits, är det inte sant?

Säljer denna fina tröjan på min shpock!! Heter Alice N på shpock.

Tips 2:

Ät ute eller laga mat hemma- Måste tipsa om sushi kaze i göteborg, godaste sushin i staden säger jag bara!! beställer alltid sushi med mayo sås på. Blir så mycket godare då! Varför inte laga mat hemma..i söndags gjorde jag pasta carbonara och behöver jag ens säga hur gott det var!?

Tips 3:

Träna intensivt- Träning är som vi vet det bästa mot att minska ångest. Men att träna intensivt tror jag är väldigt bra eftersom du får svettas ut dåliga energier plus att du tar i mer. Känslan efteråt ett intensivt träningspass är guldvärt!! mina tips på intensiva träningspass är gruppträningar som cardio walking, cykelpass, body pump. Intervaller är också bra som du kan göra själv på löpbandet eller utomhus!

Tipsar om denna lermasken som är hur bra som helst, funkar på alla hudtyper!

Tips 4:

Ta hand om dig själv- Gör ansiktsmask och ät något gott. Glöm inte dig själv!

Gillar

Kommentarer

Vacation mood on

Hej på er!! Har haft fullt upp den senaste tiden, bland annat med att förbereda och packa inför turkiet imorgon. Provat outfits också som jag ska ha på mig där :) Nu känner jag verkligen att det är dax att komma iväg från Sverige ett tag. Ska bli så skönt att komma till en annan miljö!! Förbered er för massa härliga inlägg!

Detta var förra gången jag var i Turkiet där vi besökte castle of alanya, så vackert!

Gillar

Kommentarer

sommar gröten

Hej babes! vaknade klockan nio idag och gjorde gröt toppat med färska jordgubbar och kokosflingor. Den är lika god som den ser ut på bild!!

Dagens planer är att träna och efter det bege mig till Hm för att byta ut en bikini jag köpte igår. Då jag ska till turkiet på söndag vill jag gärna ha en ny bikini. Senare mot eftermiddagen var planen att vi (familjen) skulle till Liseberg men vi får avvakta och se hur vädret är. Annars ska jag faktiskt börja packa lite smått, bara jag som älskar att packa? :D

Ni får ha en bra torsdag <3

Gillar

Kommentarer

a classy vacation

Innehåller affiliate-länkar

Semester bild från Kreta förra året..

svart bikiniöverdel/ / svart bikiniunderdel //beige klänning/ / vit klänning // svart baddräkt //vit top/ / läppglans // solhatt//

Ska ni ut och resa i sommar? Tipsar om mycket fint inför semestern i collaget :)

Det jag behöver i min strandväska är..

En solhatt- tycker det är en sån snygg accessoar plus att det samtidigt skyddar ansiktet mot solen!

Läppglans- vem vill inte se fancy ut på stranden??

Strandplagg- Brukar alltid ha ett strandplagg i väskan som man bara kan ta på sig när man ska gå och äta lunch eller vandra.

Andra viktiga saker jag har i min strandväska är solkräm, hörlurar, en bok eller tidning.

Gillar

Kommentarer