Longing for summer

Behaglig, exklusiv & vacker- det var exakt vad denna rooftop baren i palma förmedlade i känsla!! Dessa bilder får mig att längta så mycket till sommaren..ta mig tillbaks nu!!

Mina sommarplaner i år:

- Utomlandsresa med familjen

- Summerburst nästa vecka om min kompis får tag på biljetter!!

- Jobba

- Ta körkort

Ser verkligen fram emot denna sommaren, kommer inte ha någon skola att gå tillbaka till vilket är en frihet plus att jag ställs inför nya utmaningar och möjligheter.

Gillar

Kommentarer

Studentmottagning för bästis & life update

Min outfit igår.

Hej babes!! känns som jag inte uppdaterat på så länge..men så blir det ibland när man har haft fullt upp. Igår var jag på min bästa väns studentmottagning :D Fick själv en sån längtan efter min student, om exakt en vecka är det min tur!!

Hur som helst. Är klar med all plugg och fick godkänt på mitt gymnasiearbete, började nästan gråta av lycka, har hållt på med det i ett år lixom!! nu är det bara att blicka framåt :D

Gillar

Kommentarer

New week

Några bilder vi tog i lördags innan utgång. Så kul att alla kom klädda i svart :D

Hej på er! Vaknade upp med ganska många tankar i huvudet. Ska hinna med många saker idag, egentligen är de småsaker jag måste ta tag i men blir ändå lite stressad av det. Ska lämna in två inlämningar innan 23:59 idag och efter det så är jag fri från all plugg!! men nu måste jag börja pricka av saker på min to do list..

Ni får ha en en bra dag <3

Gillar

Kommentarer