tror ni på law of attraction?

Som rubriken lyder så kommer detta inlägget handla om law of attraction och hur lagen påverkar oss människor.

Jag själv tycker att law of attraction är så otroligt fascinerande och det var inte alls längesedan jag fick reda på mer hur den funkar och vad det är. Jag tror verkligen på att det vi tänker attraherar vi, alltså att positivt tänkande gör så att vi attraherar positivitet in i vårt liv och om vi tänker mycket negativt så attraherar vi bara dåliga saker. T.ex oro drar till sig mer oro, stress drar till sig mer stress. Fokuserar du på sådant du inte vill ha är det de du attraherar. Har du redan allt du önskar så kommer du attrahera mer av det du önskar. Det du attraherar återspeglar sig av dina tankar och känslor och ger dig mer av detta.

Law of attraction är en livsstil och om man vill arbeta djupare med attraktionslagen kan man gå tillväga på olika sätt. Man kan göra det genom meditation, finns massor av bra law of attraction meditationer på youtube. Affirmationer är också ett bra verktyg att jobba med. Med affirmationer så berättar man nya sanningar gör sig själv genom ge sig själv nya ”signaler”. Vi behöver ofta få tyst på den inre rösten som sitter fast i gammalt och berättar ”sanningar” för oss som vi inte längre vill hålla fast genom att byta ut dessa röster mot nya.

Du behöver komma i kontakt med din inre röst, vad säger den till dig? Och vad vill du att den ska säga?

Vad attraherar inte det du önskar:

· Att inte se din delaktighet i det som sker

· Att man lägger ansvaret utanför sig själv

· Motstånd mot förändringar

· Martyrskap

· Bitterhet

· Att inte kunna släppa taget

Du kan alltså få allt du önskar om du bara tror såpass mycket på sig själv och du måste vara i rätt känsloläge m.m. Det är inte så lätt som man tror men attraktionslagen fungerar om man är villig att gå djupare i den!

Här kommer två grymma videos från en youtuber som kan allt om attraktionslagen!!

Gillar

Kommentarer

Longing for summer

Behaglig, exklusiv & vacker- det var exakt vad denna rooftop baren i palma förmedlade i känsla!! Dessa bilder får mig att längta så mycket till sommaren..ta mig tillbaks nu!!

Mina sommarplaner i år:

- Utomlandsresa med familjen

- Summerburst nästa vecka om min kompis får tag på biljetter!!

- Jobba

- Ta körkort

Ser verkligen fram emot denna sommaren, kommer inte ha någon skola att gå tillbaka till vilket är en frihet plus att jag ställs inför nya utmaningar och möjligheter.

Gillar

Kommentarer

Studentmottagning för bästis & life update

Min outfit igår.

Hej babes!! känns som jag inte uppdaterat på så länge..men så blir det ibland när man har haft fullt upp. Igår var jag på min bästa väns studentmottagning :D Fick själv en sån längtan efter min student, om exakt en vecka är det min tur!!

Hur som helst. Är klar med all plugg och fick godkänt på mitt gymnasiearbete, började nästan gråta av lycka, har hållt på med det i ett år lixom!! nu är det bara att blicka framåt :D

Gillar

Kommentarer

New week

Några bilder vi tog i lördags innan utgång. Så kul att alla kom klädda i svart :D

Hej på er! Vaknade upp med ganska många tankar i huvudet. Ska hinna med många saker idag, egentligen är de småsaker jag måste ta tag i men blir ändå lite stressad av det. Ska lämna in två inlämningar innan 23:59 idag och efter det så är jag fri från all plugg!! men nu måste jag börja pricka av saker på min to do list..

Ni får ha en en bra dag <3

Gillar

Kommentarer