Weekend over

Två bilder från igår, mer av outfiten kommer i nästa inlägg!!

Hej babes <3 känns som det var så längesedan jag uppdaterade här. Helgen har varit rolig och händelserik! Igår hade jag bokat tid för fransförlängning hos fairies nails som ligger på linnegatan, resultatet blev jätte fint! Efter det gick jag runt lite i stan och på kvällen stod utgång på schemat. Hade på mig världens snyggaste outfit, blev riktigt nöjd med stylingen!

Idag har jag och mamma promenerat 5 km vilket var så skönt, får alltid bakisångest även fast jag inte dricker så mycket och idag var ångesten riktigt jobbig. Men efter promenaden kändes allt mycket bättre. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av denna söndagen. Ska skriva to do lista inför nästa veckas planer, så skönt att få det nerskrivet!

Gillar

Kommentarer

Put some gold in your life

Gamla bilder jag tog i höstas.

Hello babes!! halva veckan har gått och vardagen rullar på som vanligt med skola och träning. Har precis kommit hem efter ett svettigt cardio walking pass. Älskar dem passen på onsdagar då det är en sån grym träningsinstruktör som leder oss.

Nu ska jag unna mig lite avkoppling. Har nämligen börjat kolla på sex and the city serien, är totalt fast i den. Älskar allt med den serien, snygga självständiga kvinnor som gör staden helt enkelt plus att man får lära sig en hel del om hur killar tänker. Det är ibland som att jag lyssnar på en tjejkompis om hennes killproblem ibland när jag kollar på sex and the city. Skulle kunna skriva i evigheter om hur bra den är men tror jag stoppar där. Puss och godnatt på er <3

Gillar

Kommentarer

My kind of everyday style

Älskar vitt, ni som känner mig vet att jag för det mesta bär ljusa plagg och inte svart så mycket. Vitt är så fräscht och stilrent och speciellt nu i vår. De sista två outfitserna är så eleganta, typ lite mom look (så ska jag gå klädd när jag är mamma, still looking fab haha).

Gillar

Kommentarer