tror ni på law of attraction?

Som rubriken lyder så kommer detta inlägget handla om law of attraction och hur lagen påverkar oss människor.

Jag själv tycker att law of attraction är så otroligt fascinerande och det var inte alls längesedan jag fick reda på mer hur den funkar och vad det är. Jag tror verkligen på att det vi tänker attraherar vi, alltså att positivt tänkande gör så att vi attraherar positivitet in i vårt liv och om vi tänker mycket negativt så attraherar vi bara dåliga saker. T.ex oro drar till sig mer oro, stress drar till sig mer stress. Fokuserar du på sådant du inte vill ha är det de du attraherar. Har du redan allt du önskar så kommer du attrahera mer av det du önskar. Det du attraherar återspeglar sig av dina tankar och känslor och ger dig mer av detta.

Law of attraction är en livsstil och om man vill arbeta djupare med attraktionslagen kan man gå tillväga på olika sätt. Man kan göra det genom meditation, finns massor av bra law of attraction meditationer på youtube. Affirmationer är också ett bra verktyg att jobba med. Med affirmationer så berättar man nya sanningar gör sig själv genom ge sig själv nya ”signaler”. Vi behöver ofta få tyst på den inre rösten som sitter fast i gammalt och berättar ”sanningar” för oss som vi inte längre vill hålla fast genom att byta ut dessa röster mot nya.

Du behöver komma i kontakt med din inre röst, vad säger den till dig? Och vad vill du att den ska säga?

Vad attraherar inte det du önskar:

· Att inte se din delaktighet i det som sker

· Att man lägger ansvaret utanför sig själv

· Motstånd mot förändringar

· Martyrskap

· Bitterhet

· Att inte kunna släppa taget

Du kan alltså få allt du önskar om du bara tror såpass mycket på sig själv och du måste vara i rätt känsloläge m.m. Det är inte så lätt som man tror men attraktionslagen fungerar om man är villig att gå djupare i den!

Här kommer två grymma videos från en youtuber som kan allt om attraktionslagen!!

Gillar

Kommentarer

snapshots lately

Älskar mina lackbyxor, diggar den trenden så mycket!!// Så fint ute nu :D// Har börjat kolla på Kourtney & Kim take New York, vet att den serien kom ut för 100 år sen men har inte sett den, fastnade vid första avsnittet!!

Har börjat göra så mycket smoothiebowls, så nyttigt och gott!! om ni vill veta vad jag brukar använda i mina smoothies så är det jordgubbar eller hallon, mandelmjölk, en banan, lite kvarg och jordnötssmör.

Har tipsat om nescafe gold i ett annat inlägg men jag gör det igen, finns inget godare kaffe än det!!// Rensade och gjorde ihop outfits häromdagen, älskar att skapa outfits när jag inte har något att göra :)

Gillar

Kommentarer

Monday mood

Hej på er! någon mer än jag som älskar arianas nya låt?

Idag har jag gått i skolan från 9.45-14.20. Hade prov sista lektionen och man fick gå när man var klar. Resten av dagen ska jag bara plugga matte då jag har prövning imorgon. Ha en fortsatt bra måndag <3

Gillar

Kommentarer