30 december

Jag och Evelina på SAK igår :) jag var inte beredd på den bilden haha.

Hej på er! igår var jag och E på sak men det var såå dött där, tror det beror på att alla laddar upp inför nyår. Det blev iallafall en tidig hemgång vilket också var väldigt skönt.

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Som vanligt ställer jag larmet på halv tio men på något sätt så snoozar jag i en och en halv timme så jag steg upp ur sängen klockan 11. Anyways, vid klockan ett så drog jag till stan och skulle kolla på en sak. Nu är jag hemma och har precis avklarat ett cardio walking pass, sista träningspasset för året blev det :) Juste, är helblond igen (färgade håret igår), blev så nöjd!

Vad är planerna inför imorgon? Jag ska fira nyår i falkenberg med min bästis som jag inte träffat på mer än ett år. Jag tar tåget ner dit klockan 13.00 imorgon och sedan kommer jag fixa mig iordning hos henne, mot kvällen kommer jag följa med henne på en hemmafest. Det kommer bli så kul att äntligen träffa Nathalie då vi inte har setts sedan september förra året!

Hoppas ni är lika taggade som jag på nyårsafton! Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer

inga nyårslöften för min del

Hej babes <3 jag insåg inte förens idag att det endast är två dagar kvar till nyår!? tiden går såå fort. Sedan börjar jag tänka vad jag har gjort under detta året och vad jag har uppfyllt på min bucketlist osv. Det är en del jag faktiskt har uppfyllt men också mycket som jag inte har gjort. Jag orkar inte ha ångest över de saker jag inte hunnit med för att jag vet att jag någon gång kommer att göra dessa saker, redan nästa år. Några nyårslöften blir det inte för min del utan jag ska fokusera på mig själv och att må bra.

Jag funderar på att göra en årsresume, det hade varit kul att kolla tillbaka vad man gjort under detta året. Det ska jag ta och fixa iallafall!

Idag har jag övningskört till stenungssund och tillbaka. Nu är jag hemma och tänkte faktiskt färga min hårbotten så att jag blir helblond igen. Ikväll är planen att dra ut och festa med vänner :) Ha en fortsatt bra lördag <3


Gillar

Kommentarer

Update & sneak peak på min nyårsklänning

Hej på er! Hoppas ni mår bra!

Igår var jag på tjejkväll hos min kompis, vi var fyra stycken som spelade monopol, kollade på film och drack lite vin :) Det var så roligt och man borde verkligen ha fler tjejkvällar! Jag sov över där och kom hem vid ett idag. Har varit i allum (igen) och köpte ett par behövande grejer.

Jag fick hem min nyårsklänning från nelly igår och jag kunde inte vara nöjdare. Den är så elegant och sitter så bra! Längtar tills ni får se hela klänningen på mig :D Det bästa är att jag och Nathalie kommer matcha så bra eftersom hon också ska ha en långklänning som är helt bomb!! Är så redo för denna nyårsafton :D

Gillar

Kommentarer