veckans schema

Det är ny vecka och nya möjligheter. Let's kick this week!!

Måndag: Fixat i hemmet, bloggat en del, fikat på espresso house och lagat mat.

Tisdag: Arbetsintervju 09:30, körlektion 12:25-13:15 och kanske möta upp kund från shpock efteråt. Träna på kvällen.

Onsdag: Jobba. Fota samarbete. Spa-kväll med ansiktsmask och meditation.

Torsdag: Jobba. Träna.

Fredag: Jobba. Laga asiatisk rätt till familjen och ha en chill kväll.

Lördag: Middag ute på stan med familjen. Sedan utgång med vänner! vi blir ett stort gäng vilket ska bli så kul :D

Söndag: Får se vad som händer denna söndag. :)

Gillar

Kommentarer

en magisk jul kampanj

Innehåller affiliate-länkar

Här / Här

Älskar klänningen och älskar allt med bootsen!!

Här.

Denna klänningen är min absoluta favorit från hela kampanjen! så lyxig och fin rygg.

Här / Här

Jag vet inte vad jag ska börja..jag har följt dessa tjejer så länge och blir så inspirerad och stolt över att dem har gjort nellys jul kampanj helt magisk, alla plagg är så fina och likaså de själva!

Gillar

Kommentarer

Update

Favvolåt atm <3

Hallå älskade läsare! Äntligen fredag säger jag bara! Denna veckan har varit så hektisk för mig, har haft så mycket plugg och har verkligen inte haft någon tid för annat. Jag har lixom kommit hem från skolan och direkt satt mig och pluggat, knappt haft någon tid till träning. Nästa vecka är detsamma :/ allting läggs innan jullovet vilket suger. Men man får se det positiva, det är ju inte alls långt kvar till jullovet :)

Är hemma från skolan, ska egentligen sluta fyra idag men mina eftermiddagslektioner blev inställda. Så skönt! ikväll ska jag till min bästis och dricka lite vin och bara vara, sedan ska vi ut och ta en cider på någon bar. Det blir en tidig hemgång eftersom jag har planer imorgon och jag känner för att ta det lugnt denna helgen.

Hoppas ni får en grymt bra fredag. Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer

Hannalicious party drop

Innehåller affiliate-länkar

Här / Här

Jag är förälskad i hannas party kollektion med nakd!! så mycket snyggt och så passande att hon släpper kollektionen nu när det snart är nyår.

Säger det igen, Hanna kommer alltid att vara min favorit influenser! Hon är grym på det hon gör :)

Här / Här

Min favorit är lätt den klänningen till höger, så snyggt med dragkedjan! den finns även i orange och gul färg.

Gillar

Kommentarer

Mina planer efter studenten

Hej på er! hur ska jag börja detta inlägget..jag kan börja med att säga att jag tar studenten nästa år den 5 juni. Kan fortfarande inte fatta det! jag är så DONE med skolan och allt plugg så det kommer vara en sån jävla befrielse att äntligen ta studenten. Man är ju så hindrad från att göra saker och fast i sina rutiner när man går i skolan, vilket är så uttråkande. Tänk då att jag snart kommer få välja exakt vad jag vill göra med mitt liv. Nu har jag snart blivit klar med hälften av trean och såklart börjar jag fundera på min framtid, om vad som kommer hända härnäst osv. Egentligen har jag redan under en lång tid vetat vad jag vill göra efter studenten, men när jag förra veckan var på kunskap och framtidsmässan i Göteborg så slog det mig vad jag vill göra.

Jag har alltid varit säker på att jag vill jobba efter studenten, helst i en butik. Jag ska söka jobb redan i början av nästa år så att jag redan har ett jobb under sommaren och förhoppningsvis hösten också. Mina planer är då att jobba och tjäna ihop pengar under ett år. För att jag vill nämligen vara au pair i Usa!! hur kul och utmanande upplevelse kommer inte det att vara. Jag vill verkligen komma bort från Sverige och från min vardag hemma. Behöver skapa något nytt. Har länge känt att jag vill bort från min vardag här hemma och det finns nog inget bättre än att åka till ett annat land då. Jag är väldigt självständig och modig av mig och därför vet jag att jag kommer klara av denna resan. Jag kanske till och med drar tidigare än vad jag har tänkt, det får jag se framöver. Man ska följa sitt hjärta och göra det man drömmer om! Jag ser så fram emot 2019 och att utvecklas som person. Jag hoppas också på att kunna utvecklas inom mina sociala medier, uppdatera både bloggen och instagram mera och kontakta företag för samarbeten :)

Gillar

Kommentarer