tror ni på law of attraction?

Som rubriken lyder så kommer detta inlägget handla om law of attraction och hur lagen påverkar oss människor.

Jag själv tycker att law of attraction är så otroligt fascinerande och det var inte alls längesedan jag fick reda på mer hur den funkar och vad det är. Jag tror verkligen på att det vi tänker attraherar vi, alltså att positivt tänkande gör så att vi attraherar positivitet in i vårt liv och om vi tänker mycket negativt så attraherar vi bara dåliga saker. T.ex oro drar till sig mer oro, stress drar till sig mer stress. Fokuserar du på sådant du inte vill ha är det de du attraherar. Har du redan allt du önskar så kommer du attrahera mer av det du önskar. Det du attraherar återspeglar sig av dina tankar och känslor och ger dig mer av detta.

Law of attraction är en livsstil och om man vill arbeta djupare med attraktionslagen kan man gå tillväga på olika sätt. Man kan göra det genom meditation, finns massor av bra law of attraction meditationer på youtube. Affirmationer är också ett bra verktyg att jobba med. Med affirmationer så berättar man nya sanningar gör sig själv genom ge sig själv nya ”signaler”. Vi behöver ofta få tyst på den inre rösten som sitter fast i gammalt och berättar ”sanningar” för oss som vi inte längre vill hålla fast genom att byta ut dessa röster mot nya.

Du behöver komma i kontakt med din inre röst, vad säger den till dig? Och vad vill du att den ska säga?

Vad attraherar inte det du önskar:

· Att inte se din delaktighet i det som sker

· Att man lägger ansvaret utanför sig själv

· Motstånd mot förändringar

· Martyrskap

· Bitterhet

· Att inte kunna släppa taget

Du kan alltså få allt du önskar om du bara tror såpass mycket på sig själv och du måste vara i rätt känsloläge m.m. Det är inte så lätt som man tror men attraktionslagen fungerar om man är villig att gå djupare i den!

Här kommer två grymma videos från en youtuber som kan allt om attraktionslagen!!

Gillar

Kommentarer

Le gbg

Hej babes! spenderat dagen i stan (igen), vi åt på le gbg eller vad det heter, det är typ ett trendigt kafe i göteborg. Det var första gången jag åt där och shiit vad gott det var!! jag tog deras ''insane pancakes'' och min syster tog deras bowl. Perfekt inspo mat också haha :) Hit kommer jag gå oftare, typ bättre än JOS måste jag säga.

Jag ska strax bege mig till en kompis. Vi hörs <3

Gillar

Kommentarer

Tisdags fika

Hej på er! njuter verkligen av lovet än så länge, igår åt jag sushi och idag blev det espresso house. När man går i skolan har man ju knappast tid att gå på kafe, och nu när det är lov så har jag tid för att göra sånt. Idag har jag varit i allum med min syster då vi bland annat fikade på espresso house.

Nu är jag hemma och ska alldeles strax övningsköra, man måste ju köra i mörkret också :)

Gillar

Kommentarer