Snapshots + 4 tips för att minska ångesten

Tips 1:

Rensa garderoben + hitta nya outfits- Att rensa garderoben och vika kläder som ligger huller om buller är nästan som att förnya mig själv. Får mycket mer struktur när jag har gjort det. Jag gillar också att hitta nya outfits som man kan matcha tillsammans. Man har så mycket kläder men inga outfits, är det inte sant?

Säljer denna fina tröjan på min shpock!! Heter Alice N på shpock.

Tips 2:

Ät ute eller laga mat hemma- Måste tipsa om sushi kaze i göteborg, godaste sushin i staden säger jag bara!! beställer alltid sushi med mayo sås på. Blir så mycket godare då! Varför inte laga mat hemma..i söndags gjorde jag pasta carbonara och behöver jag ens säga hur gott det var!?

Tips 3:

Träna intensivt- Träning är som vi vet det bästa mot att minska ångest. Men att träna intensivt tror jag är väldigt bra eftersom du får svettas ut dåliga energier plus att du tar i mer. Känslan efteråt ett intensivt träningspass är guldvärt!! mina tips på intensiva träningspass är gruppträningar som cardio walking, cykelpass, body pump. Intervaller är också bra som du kan göra själv på löpbandet eller utomhus!

Tipsar om denna lermasken som är hur bra som helst, funkar på alla hudtyper!

Tips 4:

Ta hand om dig själv- Gör ansiktsmask och ät något gott. Glöm inte dig själv!

Gillar

Kommentarer

party friday

Byxorna är från nelly.com, vet dock inte vart tröjan och väskan kommer ifrån (har fått av mamma).

Hej babes <3 detta får bli en snabb update eftersom en vän till mig kommer hit snart. Vi ska förkröka hemma hos mig och sedan ska vi bege oss till klubben :D är på så jävla bra humör ikväll hihi..Vill krama alla <3 ni får mer update imorgon. Ha en super härlig fredagskväll <3

Gillar

Kommentarer

26 grader

Hej babes <3 det känns så overkligt att Sverige levererar med sånt här väder. Jag lever för det!!

Just nu har jag tagit en paus från solen för att uppdatera bloggen. Har noll planer för idag. Men det blir väl att sola tills jag har fått nog och senare träna. Känns som jag inte kommer med något vettigt på bloggen :/ men om exakt en vecka drar jag till kreta och då kommer jag uppdatera er med bra material! hoppas ni är lika taggade som mig :D

Gillar

Kommentarer