beach ready?

Gillar

Kommentarer

Helgen i bilder

Hej babes! tänkte berätta vad jag hittade på i helgen eftersom jag inte har uppdaterat någonting på tre dagar. Såå let's go..

I fredags satt jag och en kompis ute och lunchade. Älskar att sitta ute i solen och äta, D-vitamin på köpet lixom ;)

I lördags så var jag och min syster i stan och shoppade. Är aldrig i stan och shoppar längre då jag blivit van vid nätshopping den senaste tiden, är ni också sånna? Så det var kul att kolla i affärer, älskar ju annars att gå runt i affärer, helst zara, gina och mango! Men som vanligt slutar det alltid att jag köper sånt jag inte planerat, alltså ett par skor. Men jag älskar dem!! visar i annat inlägg :) Vi åt på to go go där jag tog en sallad bestående av världens godaste falafel, avokado, soltorkade tomater m.m. Riktig inspo bild fick jag med :D

Igår höll jag på i flera timmar att städa hela huset eftersom att jag hade fest i lördags. Efter det drog jag till willys och köpte blommor till min underbara mamma :)

Gillar

Kommentarer

Positive thinking

Hej fina ni! Har verkligen varit sämst på att uppdatera denna veckan. But I have my reason. Har faktiskt avklarat hela tre prov i veckan, känner mig väldigt stolt :)

Idag är det fredag och äntligen kan jag pusta ut och ta lite ledighet från plugget! Ikväll blir det en lugn kväll, ska bara chilla med en kompis. Juste, har jag berättat att jag och min syster har varit helt själva denna veckan! våra föräldrar är i Palma och kommer hem på måndag igen. Det är så lugnt och skönt här hemma utan dem haha. Behöver verkligen det :) I och med att mina föräldrar är borta så ska jag ha fest imorgon.

Måste tipsa er om inspirerande tavlor som finns på desenio.se. Denna tavlan är där ifrån och det står ''Your mind is a powerful thing. When you fill it with positive thoughts your life will start to change.'' Älskar den quoten! brukar alltid titta på den när jag känner mig nere. Kika in på desenio om ni är ute efter tavlor!

Gillar

Kommentarer