Valborg

Hej på er! glad valborg :D kan tänka mig att många är ute och festar idag eller rättare sagt just nu. Uppdaterar väldigt sent. Det blev ingen fest för min del idag, om jag hade varit 18 hade jag självklart dragit ut på krogen men nu är det bara två månader kvar!! Om ni inte vet det så blir jag 18 den 19 juni. Funderar om jag ska ha en 18-årsfest eller bara bjuda hit mina närmsta vänner. Det kan ju bli rätt kaos när man har en stor fest, så jag är lite tveksam. Vad tycker ni jag ska göra? :)

Just nu sitter jag och lyssnar på musik i högsta volym och har lite fest för mig själv (sad haha). Men ni får ha så kul! hörs imorgon <3

Gillar

Kommentarer

29-04-18

Hello babes <3 hade jätte kul igår tills jag började må lite dåligt, drog hem ganska tidigt från festen men nu känner jag att det var värt det då jag inte alls är bakis.

Idag har jag typ bara pluggat, övningskört och lyssnat på post malone's nya album. Love it!! Nu tänkte jag yoga och sedan kolla ett eller två avsnitt av grey's anatomy innan läggdags. Är ju inte ledig imorgon som alla andra skolor verkar vara. Är lite sur på det faktiskt..men men, är iallafall ledig på tisdag :)

Gillar

Kommentarer

barbie x missguided

Barbie x Missguided

1.här / 2. här/ 3. här / 4.här/ 5. här /

Blev helt uppspelt när jag såg att missguides hade gjort en kollektion med barbie inspirerade kläder. Älskar barbie!! vill verkligen ha det där rosa setet på bilden. Vad tycker ni om deras kollektion?

Gillar

Kommentarer