Snapshots + 4 tips för att minska ångesten

Tips 1:

Rensa garderoben + hitta nya outfits- Att rensa garderoben och vika kläder som ligger huller om buller är nästan som att förnya mig själv. Får mycket mer struktur när jag har gjort det. Jag gillar också att hitta nya outfits som man kan matcha tillsammans. Man har så mycket kläder men inga outfits, är det inte sant?

Säljer denna fina tröjan på min shpock!! Heter Alice N på shpock.

Tips 2:

Ät ute eller laga mat hemma- Måste tipsa om sushi kaze i göteborg, godaste sushin i staden säger jag bara!! beställer alltid sushi med mayo sås på. Blir så mycket godare då! Varför inte laga mat hemma..i söndags gjorde jag pasta carbonara och behöver jag ens säga hur gott det var!?

Tips 3:

Träna intensivt- Träning är som vi vet det bästa mot att minska ångest. Men att träna intensivt tror jag är väldigt bra eftersom du får svettas ut dåliga energier plus att du tar i mer. Känslan efteråt ett intensivt träningspass är guldvärt!! mina tips på intensiva träningspass är gruppträningar som cardio walking, cykelpass, body pump. Intervaller är också bra som du kan göra själv på löpbandet eller utomhus!

Tipsar om denna lermasken som är hur bra som helst, funkar på alla hudtyper!

Tips 4:

Ta hand om dig själv- Gör ansiktsmask och ät något gott. Glöm inte dig själv!

Gillar

Kommentarer

Happy easter

              2018-03-31 <3<3<3<3<3<3

Glad påsk på er allihopa! Jag och min familj brukar inte fira påsk på något speciellt sätt. Det känns typ bara som en vanlig helg för oss. Har faktiskt inga planer för idag. Vill blogga och vara ute i solen :) Juste, jag ska övningsköra idag igen. Man får passa på när man är ledig!

Gillar

Kommentarer

Långfredag

Igår var jag på middag hos mormor. Hon dukar alltid så fint :)

Hej babes <3 hoppas ni mår bra! Idag började jag min dag med att övningsköra i en timme vilket gick bra. Angående körkort så kommer jag nog få vänta tills hösten med att skaffa det i och med att jag inte ens har börjat i körskola än. Jag känner ingen stress inför det utan jag tar det när jag känner mig redo.

Vid klockan ett drog jag till gymmet med min syster. Vi tränade i ungefär en timme. Låten nedanför är så peppande när man tränar :)

Alltså kan vi bara ta ett moment för vädret idag..känns verkligen som att våren är här på riktigt. Hur lycklig blir man :D

Kappa- Esprit// Byxor- Hannalicious x Nakd// Skor- Adidas superstar//

Gillar

Kommentarer