Weekend over

Två bilder från igår, mer av outfiten kommer i nästa inlägg!!

Hej babes <3 känns som det var så längesedan jag uppdaterade här. Helgen har varit rolig och händelserik! Igår hade jag bokat tid för fransförlängning hos fairies nails som ligger på linnegatan, resultatet blev jätte fint! Efter det gick jag runt lite i stan och på kvällen stod utgång på schemat. Hade på mig världens snyggaste outfit, blev riktigt nöjd med stylingen!

Idag har jag och mamma promenerat 5 km vilket var så skönt, får alltid bakisångest även fast jag inte dricker så mycket och idag var ångesten riktigt jobbig. Men efter promenaden kändes allt mycket bättre. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av denna söndagen. Ska skriva to do lista inför nästa veckas planer, så skönt att få det nerskrivet!

Gillar

Kommentarer

Pink today

Tröja- Nelly.com// Skor- Tamaris// Hårband- Glitter//

Hej babes!! vad tycker ni om mitt nya sätt att ta outfitsbilder på? själv tyckte jag nästan bilderna blev bättre när jag satt ner på golvet och fotade :)

Har precis kommit hem från stan då jag mötte upp några kompisar direkt efter skolan. Klockan sju ska jag gå på ett cardio walking pass, har verkligen saknat dem passen!! älskar att träna i grupp. Har så mycket stress i mig så det ska bli skönt att få träna bort det och svettas. Ni får ha det så bra <3

Details..

Gillar

Kommentarer

freezing cold

Hej på er! är helt slut efter denna dagen, gått i skolan från klockan 8:15 till 15:40 och direkt efter åkte jag direkt till träningen som pågick i en och en halvtimme. Är så kall också. Det är fett jobbigt att det ska vara -13 grader ute, alltså när kom den kylan hit egentligen. Igår var det typ 10 grader varmare. Jag som trodde vi skulle gå mot varmare tider :/ Jag ville bara uppdatera bloggen. Ska faktiskt gå och lägga mig snart, är det bara jag som älskar att sova tidigt? puss på er <3 imorgon kommer outfitsbild och förhoppningsvis mitt samarbetsinlägg upp här. Stay updated!!

Gillar

Kommentarer

New week

Dagens inspo.

Hej finisar <3 ny vecka vilket betyder nya tag i livet. Denna veckan har jag mycket träningar i och med att vi ska börja öva på den årliga vårshowen, det blir även min sista för jag ska nämligen sluta i konståkningen efter denna terminen, som har säsongsslut redan i slutet av mars. Så ligger det till iallafall.

Har fastnat på youtube när jag egentligen behöver plugga, det är inte lätt att gå ifrån yt när alla ens favoriter har lagt upp video på samma gång. Men måste ta tag i mitt plugg nu. Ha det bra <3

Gillar

Kommentarer