Snapshots + 4 tips för att minska ångesten

Tips 1:

Rensa garderoben + hitta nya outfits- Att rensa garderoben och vika kläder som ligger huller om buller är nästan som att förnya mig själv. Får mycket mer struktur när jag har gjort det. Jag gillar också att hitta nya outfits som man kan matcha tillsammans. Man har så mycket kläder men inga outfits, är det inte sant?

Säljer denna fina tröjan på min shpock!! Heter Alice N på shpock.

Tips 2:

Ät ute eller laga mat hemma- Måste tipsa om sushi kaze i göteborg, godaste sushin i staden säger jag bara!! beställer alltid sushi med mayo sås på. Blir så mycket godare då! Varför inte laga mat hemma..i söndags gjorde jag pasta carbonara och behöver jag ens säga hur gott det var!?

Tips 3:

Träna intensivt- Träning är som vi vet det bästa mot att minska ångest. Men att träna intensivt tror jag är väldigt bra eftersom du får svettas ut dåliga energier plus att du tar i mer. Känslan efteråt ett intensivt träningspass är guldvärt!! mina tips på intensiva träningspass är gruppträningar som cardio walking, cykelpass, body pump. Intervaller är också bra som du kan göra själv på löpbandet eller utomhus!

Tipsar om denna lermasken som är hur bra som helst, funkar på alla hudtyper!

Tips 4:

Ta hand om dig själv- Gör ansiktsmask och ät något gott. Glöm inte dig själv!

Gillar

Kommentarer

31 december

Hej babes <3 vart ska jag börja..detta året har varit så upp och ner verkligen. Det är massa dåligt som har hänt tyvärr :/ har såklart haft mina bra stunder detta året vilket man får vara tacksam över. Jag är iallafall glad att jag lever och mår bra! ''EXHALE THE BULLSHIT OF 2017'' säger jag bara!! nu väntas ett nytt år med positiva förväntningar :D

Min nyår kommer att spenderas med vänner. Jag får önska er alla ett gott nytt år!

Gillar

Kommentarer

Outfits of 2017

Här är mina favorit outfits från 2017, ser man att jag gillar vitt och rosa :D

Gillar

Kommentarer

dream outfit of today

Dreamin' of pink..

1. här 2.här 3. här 4. här

​Hej hjärtan! idag vaknade jag rätt så sent. Var så trött igår så att jag somnade med kläderna på. Antar väl att det var meningen i och med att jag inte fått så mycket sömn de senaste två nätterna. Idag är jag iallafall pigg. Har inga planer än så länge. Jag vill gå ut på en promenad och det ska jag göra :) ha det bra <3

Gillar

Kommentarer